23948sdkhjf

EIVA-SAFEX leverer skjæreanlegg til MCE

MCE AS er en produksjonsbedrift, etablert i 2001 lokalisert på Tongane industriområde i Etne kommune, som leverer tjenester innen industri og offshore, bygg og anlegg samt påbygg av storbil. Nylig fikk de installert et nytt skjæreanlegg, og som ble levert og installert av EIVA-SAFEX.

 

Helt siden oppstarten har MCE AS arbeidet med ulike konstruksjoner i stål, rustfritt stål og aluminium, og de leverer alt fra små til større konstruksjoner. Bedriften har vokst seg stadig større og høsten 2008 investerte MCE AS omtrent 15 millioner i ny produksjonshall og nytt produksjonsutstyr. Lokalene er fordelt på 1.050 kvm industri og 550 kvm administrasjon. Høsten 2011 investerte de igjen i nye 750 kvadratmeter hvor omtrent 500 kvadratmeter var avsatt til storbilverksted og 250 kvadrat til påbyggerverksted.

Samlet har MCE AS nå 2.250 kvm med verksted og industrilokaler. Bedriften har satset på moderne maskiner og utstyr. 12 dekar tomt er fortsatt tilgjengelig, og MCE AS er dermed sikret for potensiell utvidelse.

 

Nytt skjæreanlegg

Siden oppstart arbeidet bedriften med ulike konstruksjoner i stål, rustfritt stål og aluminium.

- Vi designer og konstruerer etter våre kunders behov, og vi kan lage alt fra de minste komponenter til de mest avanserte, forteller Terje Gravelsæter, avdelingsleder for industri hos MCE AS. 

Bedriften er sertifisert innen standarder som ISO 9001:2015, EN 1090-EXC1/- EXC2/-EXC3 samt ISO 3834-2.

– Vi sørger for at kundene får den kvaliteten deres produkter skal ha. Nylig investerte vi i et skjæreanlegg av typen MicroStep CombiCut, og maskinen ble levert og installert av EIVA- SAFEX, forteller Gravelsæter videre.

 

Kan skjære 150mm

- Det er en kraftig maskin vi har levert til MCE, og den er laget for platestørrelser 2,5 x 9 meter, forklarer Johnny Vikanes, fagsjef sveiseprosesser IWS/NS477 hos EIVA-SAFEX.

MicroStep CombiCut er en maskin beregnet for kontinuerlig drift, og den kan fint jobbe over flere skift. Maskinen er utstyrt med Hypertherm XPR300 Optimax for skjæring av alle typer metaller, og den er sammen med tilhørende programvare meget fleksibel.

Videre er skjæreanlegget utstyrt med egen gassbrenner for å kunne skjære tykkelser inntil 150mm, og har et Donaldson filter med høy kapasitet.

- Filteret er svært effektivt og gir god HMS inne i lokalene, forklarer Vikanes videre.

- Vi har over ganske lang tid hatt god kontakt med MCE, og vi har tidligere levert en Hypertherm håndplasma som de er meget fornøyd med. I tillegg til dette så har vi levert flere Selco sveisemaskiner til MCE, både store og små, fra 200-400A. Serviceleder Kjetil Førland hos oss utfører også årskontroller, service og vedlikehold på kraner og løfteutstyr hos MCE, så vi har regelmessig og god kontakt. Med deres nye skjæreanlegg er vi veldig sikre på at vi har en god kunde som vil bli veldig fornøyd, og vi gleder oss til å høre deres erfaringer, avslutter Johnny Vikanes.

 

For mer informasjon se: www.eiva-safex.no og www.mce.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08