23948sdkhjf

EIVA-SAFEX ser frem til årets IM-2024

13. og 14. mars inviterer TESS viktige kunder og sentrale aktører innen leverandørindustrien til Industriens Markedsplass, og EIVA-SAFEX stiller mannsterke på plass.

 

Når dette skrives er hele 146 utstillere påmeldt, og med det ligger det an til innholdsrike messedager på Telenor Arena med fokus på teknologi og innovasjon.

- Vi i EIVA-SAFEX ser frem til årets IM-2024 da fjorårets messe var en stor suksess. Fjorårets messe hadde rekordbesøk, og vi håper at minst like mange vil finne veien i år, uttaler daglig leder hos EIVA-SAFEX, Stian Norderud, og legger til:

- Vi vil hos oss ha fullt fokus på produkter fra hele vårt segment, og våre produkter innen sveising, skjæring, løft og last, havbruk og servicetjenester, vil alle få oppmerksomhet. Videre vil vi holde foredrag om administrasjon og bruk av fallsikring. Vår foredragsholder i temaet er vår fagsjef SAH, Trym Sveberg, og mange burde ta seg tid til å høre på hva han har å si om dette spennende temaet.

 

Viser cobotsveising

På messen er det planlagt et eget sveisehjørne, hvor det vil være flere leverandører som viser sine produkter. I dette sveisehjørnet vil vi vise en UR10e sveiserobot.

- UR10e fra Universal Robots er en veldig allsidig cobot, som med sin lange rekkevidde, spenner over store arbeidsområder. Den vi viser er spesialisert for sveising og vil nok vekke stor oppmerksomhet, forteller Kristoffer Lindh, fagsjef sveiseprosesser hos EIVA-SAFEX.

 

Hypertherm med egen stand

Hypertherm sine produkter brukes over hele verden til å bygge skip, fly, jernbanevogner og bygge stålbygg, produsere store maskiner, sette opp vindturbiner og mye mer.

- Vi vil vise frem Hypertherm Powermax som er en serie med syv bærbare plasmasystemer av profesjonell kvalitet, designet for maksimal produktivitet, fortsetter Lindh.

- Vi ser frem til også å presentere vår nye katalog Industri 2024. Denne er stappfull av spennende nyheter, og av erfaring vet vi at denne katalogen er populær å plukke med seg. Fjorårets messe ga oss mange spennende henvendelser, og vi ser frem til å gjøre bekjentskap med både gamle og nye kunder, avslutter Stian Norderud.

 

For mer informasjon se: www.eiva-safex.no og www.tess.no

Kilde: EIVA-SAFEX

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126