23948sdkhjf

EIVA-SAFEX og voestalpine Böhler Welding på Smart Sveis

EIVA-SAFEX er spesialister på skjære- og sveiseprosesser, løfteoperasjoner, fallsikring og fortøyningssystemer for havbruk. - Vi kommer til å være til stede på Smart Sveis Konferansen som en av sponsorene, forteller Stian Norderud, daglig leder hos EIVA-SAFEX AS.

 

På årets Smart Sveis vil EIVA-SAFEX vie et stort fokus på den nye NX-serien og greenWave-teknologien fra voestalpine Böhler Welding.

voestalpine Böhler Welding har en unik produktportefølje for sveising. Med mer enn 2000 produkter, som er tilpasset gjeldende bransjespesifikasjoner og kundekrav.

- Produktene er sertifisert av velrenommerte institutter, og dermed godkjent for de mest krevende sveiseapplikasjoner, fortsetter Norderud.

 

Viser NX-serien

Den nye NX-serien er nyste generasjon fra voestalpine Böhler Welding med multivolt i de fleste utgaver.

NX-serien er utstyrt med funksjonen Böhler Arc som gir skreddersydde synergilinjer til voestalpine Böhler Welding sitt tilsatsprogram. Dette gir på en enkel måte riktige parameter i forhold til sveisejobben. Andre fordeler med den nye NX-serien er fullfargeskjerm med et intuitivt brukergrensesnitt. Den nye serien er et resultat av all kompetanse og erfaringer etter mer enn 40 år med utvikling av sveisemaskiner.

 

Mer bærekraftig

I tillegg til NX serien vil EIVA-SAFEX også ha et stort fokus på voestalpine Böhler Welding sin nye greenWave-teknologi. Denne teknologien er utviklet med tanke på mer bevisst bruk av energi. Både for de som produserer sveisematerialene, og de som sveiser, så handler det i disse dager mye om å gjøre det mest mulig bærekraftig og energieffektivt. voestalpine Böhler Welding har investert enormt i miljø- og klimabeskyttelse det siste tiåret, samt investert mye i forskning på alternative produksjonsprosesser, optimalisering av teknologier og produksjonsanlegg. Den nye greenWave-teknologien er et resultat av dette. Den gir redusert strømforbruk, strømbehov og returstøy på strømnettet, og er dermed langt mer bærekraftig i forhold til tidligere teknologi.

 

Ser frem til Smart Sveis

- Vi i EIVA-SAFEX har siden starten i 1999 satset på å gå i dybden med produkter som stiller høye krav til kompetanse, dokumentasjon, opplæring og service. Vi har som mål å være best på å tilføre verdier, greenWave-teknologien er et godt eksempel på merverdi for våre kunder. Vi håper på stort besøk på konferansen og gleder oss til å møte nye og eksisterende kunder, avslutter Stian Norderud.

 

For mer informasjon se: www.eiva-safex.no og www.sveis.no

Kilde: EIVA-SAFEX

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11