23948sdkhjf

EIVA-SAFEX og voestalpine Böhler Welding på Smart Sveis

EIVA-SAFEX er spesialister på skjære- og sveiseprosesser, løfteoperasjoner, fallsikring og fortøyningssystemer for havbruk. - Vi kommer til å være til stede på Smart Sveis Konferansen som en av sponsorene, forteller Stian Norderud, daglig leder hos EIVA-SAFEX AS.

 

På årets Smart Sveis vil EIVA-SAFEX vie et stort fokus på den nye NX-serien og greenWave-teknologien fra voestalpine Böhler Welding.

voestalpine Böhler Welding har en unik produktportefølje for sveising. Med mer enn 2000 produkter, som er tilpasset gjeldende bransjespesifikasjoner og kundekrav.

- Produktene er sertifisert av velrenommerte institutter, og dermed godkjent for de mest krevende sveiseapplikasjoner, fortsetter Norderud.

 

Viser NX-serien

Den nye NX-serien er nyste generasjon fra voestalpine Böhler Welding med multivolt i de fleste utgaver.

NX-serien er utstyrt med funksjonen Böhler Arc som gir skreddersydde synergilinjer til voestalpine Böhler Welding sitt tilsatsprogram. Dette gir på en enkel måte riktige parameter i forhold til sveisejobben. Andre fordeler med den nye NX-serien er fullfargeskjerm med et intuitivt brukergrensesnitt. Den nye serien er et resultat av all kompetanse og erfaringer etter mer enn 40 år med utvikling av sveisemaskiner.

 

Mer bærekraftig

I tillegg til NX serien vil EIVA-SAFEX også ha et stort fokus på voestalpine Böhler Welding sin nye greenWave-teknologi. Denne teknologien er utviklet med tanke på mer bevisst bruk av energi. Både for de som produserer sveisematerialene, og de som sveiser, så handler det i disse dager mye om å gjøre det mest mulig bærekraftig og energieffektivt. voestalpine Böhler Welding har investert enormt i miljø- og klimabeskyttelse det siste tiåret, samt investert mye i forskning på alternative produksjonsprosesser, optimalisering av teknologier og produksjonsanlegg. Den nye greenWave-teknologien er et resultat av dette. Den gir redusert strømforbruk, strømbehov og returstøy på strømnettet, og er dermed langt mer bærekraftig i forhold til tidligere teknologi.

 

Ser frem til Smart Sveis

- Vi i EIVA-SAFEX har siden starten i 1999 satset på å gå i dybden med produkter som stiller høye krav til kompetanse, dokumentasjon, opplæring og service. Vi har som mål å være best på å tilføre verdier, greenWave-teknologien er et godt eksempel på merverdi for våre kunder. Vi håper på stort besøk på konferansen og gleder oss til å møte nye og eksisterende kunder, avslutter Stian Norderud.

 

For mer informasjon se: www.eiva-safex.no og www.sveis.no

Kilde: EIVA-SAFEX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093