23948sdkhjf

LVD med smart fabrikk på EuroBLECH

LVD setter fokus på smart produksjon som viser sammenkoblede plateproduksjonsprosesser på EuroBLECH, Hall 12 – Stand F104 med temaet «Shaping Flows».

 

På EuroBLECH viser LVD en Smart Factory-celle samt det nyste av laserskjæring, knekking, kombinasjonsutstyr, programvare og automatisering, demonstrere fleksible løsninger for å muliggjøre et smartere produksjonsmiljø.

 

Smart fabrikk live

Den kostnadseffektive smartcellen vekker liv til en smart fabrikk drevet av kostnadseffektivt maskineri som består av LVD YSD LaserONE laserskjæremaskin, en enkel fiberlaser, LVD Dyna-Cell robotknekkecelle for små til mellomstore deler i størrelse og CADMAN-programvare.

Dyna-Cell er ifølge LVD kantpresseautomatisering til en brøkdel av prisen for tradisjonelle robotknekkesystemer. Dyna-Cell  er utviklet for å holde kostnaden per del lav, og er priset lavere enn prisen for to frittstående kantpresser. Den er enkelt å programmere, helt offline, på 20 minutter eller mindre med 10 minutter med programforberedelse, 10 minutter med verktøyoppsett og første delproduksjon.

LaserONE dekker markedets behov for en ultra-praktisk fiberlaser-skjæremaskin, og er utviklet, produsert og solgt av LVD. LaserONE skjærer en rekke materialer og tykkelser, har ifølge produsenten lave drifts- og vedlikeholdskostnader, og gir rask avkastning på investeringen.

Den kostnadseffektive smarte cellen viser frem det essensielle ved smart platebearbeiding – kobler teknologien til en fiberlaser med en knekkecelle som ifølge LVD er lett å rettferdiggjøre, og noen få grunnleggende programvaremoduler for å øke ytelsen og forkorte syklustiden uten store økonomiske investeringer.

 

Allsidig og robotisert

"Shaping Flows" ved hjelp av fleksible skjære-, knekke- og stanseprosesser vil bli demonstrert:

Den kraftige 20 kW Phoenix FL-3015 bearbeider en rekke materialer i tykkelser på opptil 40 mm. Maskinen på 20 kW skjærer opptil 2,5 ganger raskere enn en 10 kW fiberlaser. Den gjennomborer og skjærer tykke materialer med hastigheter raskere enn de fleste plasmaskjæresystemer.

Ulti-Form robotbøyesystemet håndterer små batch og lange produksjonsserier med lik effektivitet, og leverer høy produktivitet og konsekvent knekkenøyaktighet. CADMAN-B-programvaren beregner automatisk det optimale knekkeprogrammet og importerer knekkedata til robotprogramvaren CADMAN-SIM – ingen robotundervisning er nødvendig. SIM beregner automatisk gripeposisjoner, genererer den raskeste kollisjonsfrie banen for roboten, og videresender informasjonen tilbake til B, slik at operatøren kan jobbe med ett enkelt program.

Strippit Punch-Laser kombinerer stanse- og formingsfordelene til Strippit V-seriens stansepresse med hastigheten og allsidigheten til fiberlaserskjæring for å fullføre flere prosesser på en enkelt maskin, og oppfyller behovet for fleksibel produksjon.

Den nye Dyna-Press 60/20 elektriske kantpressen tilbyr 60 tonn pressekraft og to meter knekkelengde for størst mulig kapasitet til enhver Dyna-Press-maskin.

 

Sentralisert og sømløs

LVD fortsetter å drive en smartere fabrikk med sin integreringsfilosofi og en komplett pakke med CADMAN-programvareprodukter, alle utviklet for å forme prosessflyt: CADMAN-JOB (Manufacturing Execution System), CADMAN-SDI (Smart Drawing Importer), CADMAN-B (bending), CADMAN-P (stansing) og CADMAN-L (laserskjæring).

Du kan se alle nyhetene på EuroBLECH 2022 i hall 12 - stand F104.

 

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111