23948sdkhjf

Maskinagenten inngår serviceoppdragavtale med HR Mekaniske

Økt oppdragsmengde krever økt innsats innen service. Maskinagenten tar grep og samarbeider med HR Mekaniske.

 

Maskinagenten leverer maskiner til industri, blikk og ventilasjon. Kundegruppen er hovedsakelig små og store verksteder, skoler, blikkenslagere og håndverkere.

- Vi har de siste årene opplevd en veldig positiv vekst, og som følge av dette har også mengden serviceoppdrag blitt betydelig større. For å styrke vår servicekapasitet kommer Maskinagenten fremover til å bruke HR Mekaniske på mange av våre serviceoppdrag og installasjoner, forteller Eddy Authen, daglig leder hos Maskinagenten.

- Med dette samarbeidet får vi inn mye ny og viktig kompetanse som kan komme våre kunder til gode, og vi styrker vår servicekapasitet betydelig.

HR Mekanisk AS har med sine fire ansatte tilsammen over 80 års erfaring fra industrien. De er etablert sentralt på Østlandet og har en bred erfaring med de utfordringene som kan oppstå hos metallbearbeidende bedrifter, forklarer Authen videre.

 

Unngå driftsstans

- Vi i HR Mekanisk har helt siden oppstarten av bedriften fungert som en servicebedrift for metallindustrien, forteller daglig leder i HR Mekaniske, Thomas Rønningbakken, og legger til:

- Vi har bred kompetanse som en totalleverandør for kunder innen stålbygg og for stålgrossister i Norge, samt tilbyr service og serviceavtaler, vedlikehold, reparasjoner og årskontroller på de fleste metallbearbeidingsmaskiner. Vårt mål har siden vi startet opp vært å sørge for at de metallbearbeidende bedriftene kan være før var med service, slik at driftsstans unngås. Hvis driftsstans likevel skjer kan vi stille med fullt utstyrt servicebil og tekniker som får maskinen opp og gå igjen så raskt som overhodet mulig, forklarer Rønningbakken videre.

- For oss i Maskinagenten vil denne serviceoppdragavtalen styrke vår mulighet til å pleie våre gode kunder så godt som det teknisk er mulig og vi gleder oss til fortsatt fornøyde kunder, avslutter Eddy Authen.

Kilde: Maskinagenten

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125