23948sdkhjf

Amada TK EU til Tronrud Engineering Moss

Tronrud Engineering Moss AS (TEM) ble etablert i 1964, og er et heleiet datterselskap av Tronrud Engineering AS på Hønefoss. Bedriftene samarbeider innen marked, produktutvikling og produksjon. Nylig fikk Tronrud Engineering Moss AS overlevert og installert sin helt nye Amada TK EU.

 

I begynnelsen av januar 2024 ble den første Amada TK EU levert i Norge. Amada TK EU er en videreutvikling av den velkjente sorteringsenheten for flygende optikklasere fra AMADA. Amada TK EU er et sorteringssystem for forskjellige typer deler, laget for automatisk innsamling, sortering og stabling av laserkuttede deler.

 

Økt kapasitet

Mange typer deler med kompleks form og tung vekt kan håndteres takket være individuelt kontrollert plukke og optimaliserte vakuumputer.

Den nye TKII har fått ekstra kapasitet i både plukking og sortering, og løftekapasiteten er økt fra 70 kg til hele 150 kg, samt at den kan håndtere detaljer med en maksimal størrelse på 2500x1250mm.

I tillegg har den nye Amada TK to stableområder på 3400x1525mm som utvider muligheten for ubemannet produksjon.

«Optimal løsning» Amada TK, som er installert hos Tronrud Engineering Moss AS, skal monteres på den allerede installerte Amada Ventis laseren som er utstyrt med ASF Twin (dobbelttårn).

- Dette er den optimale løsningen for en helautomatisert produksjon på en kompakt overflate, uttaler Torkil Shawn Schjølberg, salgssjef hos Amada Norge.

Amada Ventis har en unik LBC- teknologi gjør det mulig å utvide skjæregapet med KERF kontroll-modus i tynne materialer for å sikre plukking og sortering av tynne materialer, noe som normalt er en utfordring når det gjelder fiberlasere med vekslebord. - Amada Norge er takknemlige for tilliten vi har fått fra Tronrud Engineering Moss AS, og er svært sikre på at Tronrud Engineering Moss AS vil ha stor glede av sin nye investering, konkluderer Torkil Shawn Schjølberg.

 

For mer informasjon se: www.tronrudmoss.no og www.amada.no

Kilde: Amada

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.174