23948sdkhjf

Bergsli-Hantek på SMART industri: Stand B04-33

Bergsli-Hantek AS, leverandør av industri- og automasjonskomponenter til norsk industri, viser seg frem på årets viktigste messe: SMART industri.

 

- Endelig er perioden med nedstengning og isolasjon over, og vi i Bergsli-Hantek gleder oss veldig til å være på messe igjen, uttrykker daglig leder, Harald Bergsli, og fortsetter:

- Vi har et bredt produktspekter som blant annet består av industrikomponenter, spennverktøy og utstyr til automatisert produksjon. Vi håper å få vist frem hvor komplette vi er innen disse områdene, og vil vie ekstra oppmerksomhet til produkter fra Destaco, Joulin, ACE og Elesa.

 

Endret fokus

Løft- og materialhåndtering har vært en viktig del av Bergsli-Hanteks virksomhet, men den er ikke lenger kjernevirksomheten.

- Vi har de siste 10 årene gjennomført et gradvis skifte av fokus, og har blitt en betydelig leverandør av automatisering- og industrikomponenter til de fleste segmenter innen den norske industrien, og det vil synes på messen, forklarer Bergsli.

 

Plukk og hold

På sin stand blir det som nevnt vist produkter fra Destaco. Selskapet leverer kvalitetsprodukter innen automatisering og fastspenning.

- Dette er produkter vi kjenner svært godt, og som vi har vært forhandler av helt siden 1963. Destaco har kanskje bransjens mest omfattende produktutvalg som består av blant annet robotgripere, indeksere, end effectors, samt manuelle og pneumatiske klemmer, uttrykker Bergsli, og legger til:

- Videre vil vi vise produkter fra Joulin, av noen påstått å være vakuumgriperens far. Enten du skal plukke enkeltprodukter eller lag, så vil Joulins patenterte teknologi sørge for at du kan bruke den samme griperen uten omprogrammering eller endret oppsett, forklarer Bergsli videre.

 

«Spennende produkter»

Fra ACE viser Bergsli-Hantek komponenter for demping og vibrasjonskontroll.

ACE er firmaet som introduserte den første justerbare industrielle støtdemperen, og er i dag  anerkjent som eksperten innen industriell dempingsteknologi. Deres portefølje inkluderer blant annet industrielle støtdempere og gassfjærer, hydrauliske dempere, sikkerhetsstøtdempere, gummimetallfester og innovative løsninger innen dempingsteknologi og vibrasjonsisolasjon.

- Vår leverandør Elesa utvikler og produserer industrikomponenter og normdeler i plast og metall. De de har mer enn 40.000 produktspesifikke produkter som maskinsko, hengsler, låser og låsespaker. Vi vil selvfølgelig ikke vise alt Elesa kan levere, men noen spennende produkter lover jeg at vi skal vise frem, forteller Bergsli.

- Vi i Bergsli-Hantek stiller på SMART industri sammen med Bergsli Metallmaskiner, og de vil vise frem sitt brede utvalg av maskiner til metallbearbeiding, lagerautomater og en cobot fra Omron, avslutter Harald Bergsli.

 

For mer informasjon se: www.bergslihantek.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094