23948sdkhjf

Bergsli-Hantek med Stabilus og ACE i porteføljen

Leverandør av industri-, møbel- og automatiseringskomponenter, samt støtdemping til norsk industri, Bergsli-Hantek AS, har nylig inngått avtaler med to nye leverandører.

 

De nye leverandørene er tyske Stabilus, som er en av verdens største produsenter av gassfjærer/gassdempere, og tyske ACE som er produsent av komponenter for støtdemping, vibrasjons- og bevegelse kontroll.

 

Komplett utvalg

Stabilus tilbyr et bredt spekter av standardprodukter og representerer ekspertisen innen bevegelseskontroll. Stabilus er i dag verdens ledende produsent av løsninger basert på gassfjærer og dempere.

ACE Controls ble grunnlagt i 1963 og er kjent som de som introduserte den første justerbare industrielle støtdemperen. Mer enn 50 år senere er ACE internasjonalt anerkjent som eksperten innen industriell dempingsteknologi.

Selskapets portefølje inkluderer industrielle støtdempere og gassfjærer, hydrauliske dempere, sikkerhetsstøtdempere, gummimetallfester og innovative løsninger innen dempingsteknologi og vibrasjonsisolasjon.

- Vi i Bergsli-Hantek er stolte av å være norsk partner for både Stabilus og ACE, og vi kan gjennom disse agenturene tilby et komplett utvalg av gassfjærer og dempere. I kombinasjon med støtdempere og vibrasjonsdempere fra ACE er vi en komplementær leverandør innen automasjonskontroll, bevegelseskontroll og vibrasjonskontroll, sier Harald Bergsli, daglig leder i Bergsli-Hantek AS.

 

For mer informasjon se: www.bergslihantek.no

Kilde: Bergsli-Hantek

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109