23948sdkhjf

Okuma med topp produktivitet for store emner

Okumas nye MA-8000H maskineringssenter muliggjør ytterligere automatisering og energieffektivitet ved maskinering av store emner.

 

Ved å introdusere det nye horisontale MA-8000H maskineringssenteret på markedet er Okuma i stand til å møte bedriftens krav til automatiserte produksjonsløsninger for store arbeidsstykker optimalt. Den spesielt kraftige modellen i MA-H-serien gir ifølge maskinprodusenten kundene en rekke fordeler: Produksjonskapasiteten for store arbeidsstykker er betydelig økt og produktiviteten forbedret takket være økte automatiseringsmuligheter. I tillegg til det kan energiforbruket automatisk og bærekraftig reduseres drastisk ved å bruke spesialfunksjoner.

 

Høy tilgjengelighet

Dimensjonene og ytelsesegenskapene til den nye MA-8000H er blitt kraftig økt sammenlignet med den forrige modellen slik at håndteringen av svært store og tunge arbeidsstykker er enda bedre. Maskinen kan arbeide med en palettstørrelse på 800 x 800 mm med aksevandring på 1400 x 1200 x 1350 mm og en lastekapasitet på opptil 3000 kg. Slitesterke, kraftige spindler sørger for spesielt høy maskintilgjengelighet.

 

Økt produktivitet med uavbrutt drift

MA-8000H kan utstyres med flere ekstra pneumatiske og hydrauliske koblinger gjennom palettene og utnytter spesifikke krav til ubemannet drift optimalt. Dette muliggjør for eksempel automatiserte laste- og losseprosesser under maskineringstiden. Maskinen er også konstruert slik at selv et svært stort volum spon kan fjernes pålitelig – noe som ifølge Okuma sikrer maksimal maskinkapasitetsutnyttelse. "Sludgeless Tank"-alternativet utviklet internt forhindrer også akkumulering av små sponrester i kjølevæsketanken, noe som reduserer innsatsen som kreves for rengjøringen betydelig. Det integrerte Okuma OSP-P300MA kontrollsystemet gjør det også svært enkelt å betjene og kan suppleres med ulike kontrollteknologiapplikasjoner etter kundens ønske. Oppsett og vedlikehold av det nye maskineringssenteret er også blitt betydelig forenklet med et spesielt brukervennlig maskindesign.

 

Redusert miljøpåvirkning

Det blir stadig viktigere for bedrifter å redusere CO2-utslippene sine betydelig, spesielt innen halvlederproduksjon, fornybar energi eller ved produksjon av e-kjøretøy. Okuma oppfyller dette kravet med den nye MA-8000H takket være ulike energisparende funksjoner: Det utprøvde termovennlige konseptet garanterer høyeste dimensjonsstabilitet og nøyaktighet – selv ved langvarig drift. Den integrerte "ECO Suite plus" gir et innovativt energisparingssystem som lar brukeren overvåke og justere energiforbruk og CO2-utslipp i sanntid. Maskinen reduserer automatisk strømforbruket under inaktiv tid samtidig som den opprettholder stabile nøyaktigheter.

 

For mer informasjon se: www.kaspo.no og www.okuma.com

Kilde: Okuma

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125