23948sdkhjf

Kapp Niles setter standarder innen e-mobilitet

Maskinprodusenten Kapp Niles har i over 10 år jobbet intensivt med temaet girsystemer innen e-mobilitet og har etablert seg som en pioner i denne raskt voksende bransjen. Med fokus på innovasjon og kvalitet tilbyr Kapp Niles skreddersydde løsninger for produksjon av girkasser og gir i elektriske kjøretøy.

 

Kapp Niles er en globalt opererende gruppe av selskaper som lager løsninger for etterbearbeiding av gir og profiler og er partner for selskaper fra en rekke industrisektorer innen mobilitet, automasjon og energisegmenter. Hos Kapp Niles mener man at elektriske kjøretøy er fremtiden for mobilitet. Bedriften former denne fremtiden aktivt med et dedikert team av høyt kvalifiserte medarbeidere.

- Vi forstår de spesifikke utfordringene ved e-mobilitet og jobber tett med våre kunder for å oppfylle deres krav og oppnå førsteklasses resultater med våre maskiner og teknologier, sier Matthias Kapp, adm. direktør i Kapp Niles.

 

Ulike bruksområder

E-mobilitet krever ulike girløsninger for ulike bruksområder.

- Fleksibilitet i komponentutvalget er en av våre styrker. Her kan vi oppfylle et bredt spekter av krav, fra finbearbeiding av miniatyrgir i e-sykler og komponenter til elektrisk drevne biler til større komponenter i elektriske nyttekjøretøyer, understreker Friedrich Wölfel, salgssjef i Kapp Niles.

 

Optimalisering av overflatene

Drivverket i elektriske kjøretøy må optimaliseres enda mer enn i konvensjonelle kjøretøy med forbrenningsmotorer når det gjelder effektivitet og dermed rekkevidde. En nøkkelkomponent i tiltakene som brukes for dette er optimalisering av girflatene i girkassen. Fin- eller poleringssliping på Kapp Niles-maskiner skal gjøre det mulig å produsere den høyeste overflatenøyaktigheten økonomisk og reproduserbart.

- En ultrafin overflate med økt materialkontaktforhold kan øke effektiviteten til dreiemomentoverføring og forbedre rekkevidden til elektriske kjøretøy. Våre teknologier tilbyr skreddersydde løsninger for dette, forklarer Patrick Duhre, Team Leader Subcontracting hos Kapp Niles.

 

Prosessovervåking

I e-mobilitet må girkasser ikke bare være effektive, men også spesielt stillegående. Kapp Niles er avhengig av intelligent prosessovervåking for å identifisere støyende komponenter under maskinering og redusere returhastigheten. Dette er et effektivt og kostnadsbesparende alternativ og oppfyller de høye kvalitetskravene til e-mobilitet.

Av samme grunn blir analyse stadig viktigere for å vurdere kvaliteten på giring i elektriske drev. Et programvarealternativ for ordreanalyse er direkte integrert på Kapp Niles målemaskiner for å muliggjøre kvalitetstesting av gir med lavt støynivå under serieproduksjon.

- Med vår analyse tilbyr vi en presis og effektiv måte å bestemme de minste geometriske avvikene som et resultat av foreløpige prosesstrinn og å evaluere komponenter ved å bruke definerbare toleransekurver, konkluderer Dr. Philip Geilert, Testing/Fundamentals hos Kapp Niles.

 

Mer informasjon se: www.kapp-niles.com

Kilde: Kapp Niles

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11