23948sdkhjf

Hvorfor dreie når du kan slipe?

Weifuautocam Precision Machinery Corporation fra Wuxi i Kina bruker Grindstar fra Junker for produksjon av justeringsskruer for høytrykkshydrauliske pumper. Med maksimal effektivitet, og det høyeste nivået av prosesspålitelighet, overgår profil- og skjæremaskinen alle kundens krav.

 

Navnet "Weifu" står for prestisjeprodukter av høyeste kvalitet. Weifuautocam er en del av Weifu Group, som fikk det tekniske gjennombruddet med Junker og er avhengig av den innovative produksjonsprosessen til Grindstar. Det anerkjente selskapet produserer bildeler og komponenter i Kina.

 

20 års samarbeid

Wuxi, også kjent som "Pearl of Lake Taihu", en by med mer enn 3000 år gammel historie, er fødestedet til et nasjonalt varemerke som er en stolthet for kineserne. Oljepumpestasjonen, som lokalbefolkningen kaller det, produserte den første injeksjonsventilen i Kina. Ved slutten av forrige århundre hadde oljepumpestasjonen fått navnet Weifu High Technology Group Co., Ltd. og ble reorganisert. Weifu Group forvalter i dag ti datterselskaper, som for det meste er egeneide. For tiden sysselsetter gruppen mer enn 7000 personer.

Samarbeidet mellom Weifu og Junker startet i begynnelsen av 2000. Siden den gang har Junker vært en integrert del av Weifu-historien - fra sliping av turbinpumper til høytrykkspumper.

 

Profil- og kappeslipemaskin

Grindstar produserer justeringsskruer for høytrykkshydrauliske pumper for bruk i biler med turboladere - en av teknologiene som oppfyller de nyeste nasjonale VI-utslippsstandardene.

- Våre produkter finnes i dyser til kjøretøymotorer, høytrykkspumper og magnetiske girkasseventiler. Produksjonen vår går alltid i tre skift per dag. Kvalitet og hastighet er våre viktigste standarder. Vi var på jakt etter bedre og raskere maskiner, og under vårt besøk på EMO 2017-messen fanget den skinnende Grindstar vår oppmerksomhet på Junker-standen, sier Ding Yu, prosjektleder i Weifuautocam og forklarte dermed starten på samarbeidet.

 

Enestående respons

Grindstar-maskinen bruker to bearbeidingsmetoder: Profilsliping og kappesliping. Den essensielle synergieffekten oppnås ved å kombinere de to metodene i bare ett fastspenningsoppsett. Grindstar er, ifølge produsenten, en kostnadseffektiv løsning. Den erstatter flere dreiebenker, spesielt i sammenheng med masseproduksjon.

- Grindstar er svært effektiv, takket være direkte bearbeiding av stanglager (med en lengde på opptil fire meter, eller seks meter valgfritt). Det øker ikke bare effektiviteten, men også emnets overflatekvalitet, sier Ge Wei, produksjonsingeniør i Weifuautocam, og legger til:

- Det var en avgjørende faktor for oss at slipeskiven ikke trenger å justeres. Å betjene maskinen er enkelt takket være minimale innstillinger. Maskinen er også utstyrt med en prosessmålesystem, som takket være en stabil kvalitet, gjør at vi kan oppnå praktisk talt ubemannet operasjon.

 

Imponert over kvaliteten

Weifuautocam valgte Grindstar og ble den første eieren av denne teknologien i Kina. 

- Sliping i motsetning til å dreie er en sofistikert teknologi utviklet av Junker. Å investere i en velutviklet teknologi har gitt uttelling for oss, slik at vi kan begynne med produksjon tidligere og posisjonere oss på markedet. Gjennom mangeårig samarbeid mellom Weifu og Junker, har vi blitt imponert over Junker-kvaliteten, uttaler Ding Yu.

- Junker er enestående når det gjelder respons og responstid. Denne følelsen av omsorg og ansvar har ytterligere utvidet vårt gjensidige vennskap, roser Ge Wei.

 

Premium service

Junker Asia servicesenter hadde allerede planlagt igangkjøringen grundig før maskinene ankom Weifu. En servicetekniker var spesialutdannet i oppsettet og utførte innledende maskintester.

- Etter ankomst innså vi at romtemperaturen på verkstedet vårt avviket fra den nødvendige maskinstandardtemperaturen. Junker-ingeniøren ga oss opplæring og støttet oss i å gjennomføre relevante optimaliseringer og forbedringer slik at vi var i stand til å oppfylle vilkårene for normal maskindrift. Med Junker var Weifuautocam ideelt forberedt, understreker Ge Wei.

 

For mer informasjon se: www.junker-group.com og www.weifuautocam.com

Kilde: Junker

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11