23948sdkhjf

FARO presenterer 3D portabel CMM

Målearmen FARO Gage kan skryte av å være prisgunstig, ha høy hastighet, god ytelse og nøyaktighet, og er ifølge produsenten ideell for små og mellomstore bedrifter.

 

FARO Technologies, Inc., en verdensledende produsent innen 3D-måling, bildebehandling og løsninger for 3D-metrologi, AEC og Public Safety Analytics, lanserte nylig sin rimeligste og mest nøyaktige 3D bærbare koordinatmålemaskin (CMM): FARO Gage. Gage er ifølge produsenten ideell for små og mellomstore bedrifter som utfører oppgaver med høy nøyaktighet, og er den mest intuitive, ergonomiske og allsidige artikulerte bærbare Faro Arm, som gjør det mulig for verkstedbedrifter å utføre sine mest krevende 3D-inspeksjoner på rekordtid.

 

Eliminerer ineffektivitet

Alt-i-ett-løsningen reduserer også kalibreringskostnadene og minimerer rot, og erstatter tradisjonelle håndverktøy som kaliper, mikrometer og høydemålere, samtidig som det ifølge produsenten gir 20 prosent mer rekkevidde enn forrige generasjons Gage-arm. Lett og bærbar, men med presisjonen til et laboratorieinstrument og robustheten til en butikkgulvinnretning, starter Gage seg opp på sekunder, reduserer inspeksjonstiden og leverer kvalitetsresultater med stor fleksibilitet, noe som resulterer i økt hastighet og produktivitet.

- Når det gjelder måleutstyrets verdi; nøyaktighet, bærbarhet, hastighet og prisvennlighet betyr noe, sier Michael Carris, Ph.D., visepresident for produktmarkedsføring ved FARO.

Han mener at altfor ofte stoler verksteder på dyre og vanskelig å bruke faste CMM-er som tar verdifull gulvplass eller et mangfold av håndverktøy som bremser prosessen.

- Gage eliminerer disse ineffektivitetene. Som et resultat reduseres inspeksjonsflaskehalsene sterkt, målenøyaktigheten og operatørens variabilitet minimeres betydelig.

 

 

Når verden etter hvert begynner å komme ut av COVID-19-pandemien, kan ikke verdien av et slikt produkt være tydeligere, mener Carris. Mens den globale industrien for øyeblikket er undertrykt, håper økonomer en styrking i neste år. Det betyr at mange mekaniske verksteder som nå opererer med redusert hastighet etterhvert vil øke produksjonen. Etterspørselen vil øke, og produkter vil kreve rask gjennomløpstid.

FARO Gage oppnår dette målet ved å forbedre effektiviteten og produktiviteten som aldri før. Denne effektiviteten begynner med oppsettet. En universell hurtigmontering sikrer kompatibilitet med en rekke monteringsalternativer som gjør at Gage kan settes opp hvor som helst, inkludert på maskinen. En enkel design med to knapper, sekspunkts bevegelse og innebygd motvekt skal gi eksepsjonell brukervennlighet og utmattelsesfri drift. Den kompakte designen gir produktet lav vekt og derved lett å transportere. Gage er kompatibel med FAROs komplette programvare for metrologi, inkludert CAM2 Probing, den enkle løsningen for kontaktmåling. Resultatet er en avansert metrologienhet som ifølge produsenten gir enestående ytelse.

 

 

- Små og mellomstore virksomheter kan nå dra full nytte av 3D-måleteknologi. For verksteder bidrar kvalitetsproblemer, upresis måling, utrangerte deler, utvidede ventetider og avvisninger av kunder til unødvendige utgifter som blir mer kritiske i disse vanskelige økonomiske tider, mener Carris, og legger til:

- FARO Gage gir mer strømlinjeformede prosesser, betydelig avfallsreduksjon og rask avkastning på investeringen. Støttet av FAROs 40-årige historie med overlegen bærbar målerfaring, tillater Gage at flere selskaper kan dra nytte av lean produksjonspraksis, og vil benytte seg av den nye industristandarden i kompakt ytelse og rimelig pris.

 

For mer informasjon se: www.faro.com

Kilde: Faro

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109