23948sdkhjf

Ing. Yngve Ege AS blir Renishaw Channel-partner

Renishaw, et av verdens ledende selskaper innen presisjonsteknikk og vitenskapsteknologi, har inkludert Ing. Yngve Ege AS i sitt Channel-partnerprogram.

 

Partnerskapsprogrammet betyr at Ing. Yngve Ege AS, en av Norges ledende leverandører av verktøy og utstyr til mekanisk industri, blir en premium partner og får dermed tilgang til Renishaws portefølje av maskinverktøy, koordinatmålemaskiner, måleprober, kalibrering, måling og fiksturprodukter.

Renishaws Channel-partnerprogram har som mål å kontinuerlig forbedre standarden på lokal kundeservice og produktstøtte i salgsregionen Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Renishaw velger nøye ut partnerselskaper basert på deres bransjespesifikke erfaring og kompetanse innen  banebrytende metrologi og produksjon.

 

Sentral aktør

Gunnar Rustad, daglig leder i Ing. Yngve Ege AS uttaler:

- For Ing. Yngve Ege AS og de andre selskapene i Ege Group; Nor-Swiss, HTS-Verktøy, Metall-Maskin, Digernes og Helge Karlsen Verktøy og Maskin, betyr dette at vi som Channel-partner vil tilby våre kunder tilgang til høyteknologisk ekspertise innen prosesskontroll og måling. Vi hjelper norsk industri med å oppnå nye høyder ved å sikre at produksjonen blir så optimal som mulig. Ved å sikre maskinenes måleprosess blir alle avvik fanget opp og korrigert umiddelbart. Dette bidrar til økt oppetid på maskinene ved å kunne utnytte flere timer per dag, bedre produktstrømmer, kortere ledetider, mindre produksjonstap og redusert antall flaskehalser, noe som igjen fører til en bedre økonomi. Dataene som samles inn gjennom måling i maskinene kan over tid bidra til optimaliserte prosesser, økt kompetanse og bedre forståelse av produksjon. På denne måten kan Renishaw være en sentral aktør i å hjelpe selskaper med å strebe mot industri 4.0 og økt digitalisering.

 

Stort potensial

Rustad mener at Channel-partner-avtalen medfører at Ege-konsernet får spesiell kunnskap om Renishaws produkter.

- Flere ansatte fra Ege-Gruppen deltar i opplæring i Renishaw, noe som sikrer at vi utvider kompetansen vår. Etter hvert som flere ansatte fra Ege-konsernet får kvalifisert opplæring, vil alle våre selskaper kunne tilby høy faglig kompetanse. Vi ser frem til dette stimulerende arbeidet sammen med Renishaw og våre kunder. Det er utvilsomt et stort potensial for finjustering av avanserte maskineringsprosesser som vi ser hos våre kunder i dag, konkluderer Gunnar Rustad.

 

For mer informasjon se: www.ege.no og www.renishaw.se

Kilde: Renishaw

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08