23948sdkhjf

API & MLT samarbeider om 3D målesystemer

Den globale eksperten for innovative 3D-målesystemer og metrologitjenester API har signert et samarbeid med MLT, den ledende skandinaviske tjenesteleverandøren og forhandleren av målesystemer for Finland og Norge.

 

- Hvis bedrifter i Skandinavia trenger en god måleløsning eller tilstandsovervåking, kan MLT hjelpe. Vårt brede utvalg av allsidige og høykvalitets produktløsninger for industriell måling og inspeksjon garanterer de beste resultatene. API er en ideell partner for MLT, i å presentere innovative 3D API-målesystemer som Radian Laser Tracker og tilbehøret. Vi er selv overbevist om dem og bruker dem til å tilby våre tjenester. Med disse produktene kan du takle enhver situasjon, konkluderer Teemu Ritvanen og Tony Melkild fra MLT-team.

 

Pålitelig måleteknologi

- Vår nye erfarne og veletablerte salgs- og servicepartner MLT er en ideell partner på stedet for oss i Finland og Norge. De vil støtte oss i å levere vårt kundeorienterte oppdrag «global lokal». Dette betyr å tilby pålitelig 3D-måleteknologi, rådgivning og tjenester til våre kunder. Ved å bruke de presise, effektive og trendsettende API-produktene, og MLT-rådgivning og -tjenester, sikrer produksjonsbedrifter i alle bransjer deres produktkvalitet og ytelse, legger Sven Holländer og Jan-Hendrik Lott fra API-Team EMEA til.

 

For mer informasjon se: www.mltnorge.no

Kilde: MLT

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Creator Makerspace - Arnested for nye ideer
Konjunkturrapporten 2023: Rekorder og usikkerhet
Brunvoll på offensiven med ny robotcelle
APS valgte DNE fiberlaser
Gratis introkurs til havvindmarkedet
Bli med til WindEurope i København!
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.391