23948sdkhjf

Shining 3D introduserer FreeScan Trio

Shining 3D, en ledende innovatør innen 3D-digitaliseringsteknologi, introduserer FreeScan Trio, det siste tilskuddet til sitt avanserte utvalg av 3D-skanneløsninger.

 

Etter den vellykkede debuten av FreeScan Combo, samt selskapets nylige ISO:17025-akkreditering, setter, ifølge produsenten, FreeScan Trio en ny standard innen 3D-skanning i metrologigrad med sine innovative funksjoner og uovertruffen ytelse.

 

Rask håndskanner

FreeScan Trio presenterer en bemerkelsesverdig utvikling innen 3D-laser-skanningteknologi, og tilbyr markørfrie skannefunksjoner tilrettelagt av en 98-laserlinjemodus og et trippelt 5MP kamerasystem. Spesielt for prosjekter med store objekter reduserer skanning uten behov for markører betydelig forberedelsestiden.

Videre er skanneren i stand til å fange imponerende 3,010,000 punkter per sekund, noe som etablerer den som den raskeste håndholdte 3D-skanneren i sin klasse. Med et stort synsfelt på 650 x 580 mm fanger den mer data på færre sveip.

Allsidig produkt

I tillegg til 98-laser-linjemodus, tilbyr FreeScan Trio en enkeltlinjemodus, en med syv parallelle linjer og en med 26 kryssede linjer. Disse modusene kan takle mange forskjellige prosjekter i alle slags bransjer, og gi skanneren allsidigheten som nå er vanlig i alle Shining 3D-produkter. Med markører oppnår alle disse modusene en nøyaktighet på opptil 0,02 mm, og en volumetrisk nøyaktighet på opptil 0,02 mm.

Sist, men ikke minst, er FreeScan Trio også utstyrt med en fotogrammetrimodus som fungerer med Shining 3Ds praktiske, magnetiske skalalinje, og eliminerer behovet for ekstra kodede mål. Denne modusen begrenser den volumetriske nøyaktigheten til 0,02 mm + 0,015 mm/m.

Enten du arbeider med sammenstillinger i stor skala eller gransker intrikate komponenter, er den nye FreeScan Trio, ifølge produsenten, en pålitelig og kraftig alliert for enhver ingeniør eller designer.

 

For mer informasjon se: www.stratum3D.no og www.shining3d.com

Kilde: Shining 3D

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079