23948sdkhjf

Ny airbrush for utfordrende skannearbeid

For lettere å måle svært små, skinnende og svært strukturerte små deler, mattes de først med skannerspray. Nå tilbyr AESUB en ny airbrush som gjør at  skannesprayen kan påføres enda enklere.

 

Det lille og veldig fine munnstykket gjør airbrushen til det perfekte komplementet til AESUB yellow. Skannesprayen AESUB yellow har en beleggtykkelse på mindre enn 1 mikrometer, noe som ifølge produsenten gjør den perfekt for skanning med maksimal presisjon.

 

Enkel betjening

I kombinasjon med den nye airbrushen påføres sprayen enda jevnere. Det tynne sprøytemønsteret når til og med bittesmå riller og hakk i ømfintlige partier, eksempelvis smykker, noe som betyr at blanke overflater og fine detaljer kan fanges optimalt.

Airbrushen er enkel å betjene og krever bare at strømningshastigheten stilles inn. Airbrushen fungerer mest nøyaktig ved et konstant trykk på cirka 1-2 bar som settes individuelt.

 

For fine detaljer

Airbrushen er solid og robust, noe som gir lang levetid for verktøyet. Trehåndtaket forenkler ergonomisk, balansert håndtering.

Airbrush og AESUB yellow er spesielt egnet for situasjoner der fine detaljer må fanges.

Fordi skannersprayen AESUB yellow fordamper automatisk etter cirka to timer er det ikke nødvendig å rengjøre deler etter skanning. Sprayen er fri for pigmenter. Den inneholder ikke helseskadelig titandioksid.

 

For mer informasjon se: www.mltmorge.no og www.stratum3d.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078