23948sdkhjf

Sintratec med skandinavisk distribusjonspartner

Sintratec 3D-printere gjør sin debut på det norske markedet. Med Stratum3D har Sintratec funnet en kompetent ny partner i Skandinavia som for første gang skal distribuere de sveitsiske høyteknologiske systemene i Norge.

 

Stratum3D AS, med base i Nannestad, like utenfor Oslo, er en leverandør av profesjonelle 3D-printere, 3D-skannere og relatert materiale og tilbehør. Det norske selskapets visjon er å tilby et bredt spekter av additive produksjonsløsninger og tjenester med et attraktivt forhold mellom kostnad og ytelse. For dette formål distribuerer Stratum3D et stort antall anerkjente maskinprodusenter som Prusa, NEXA3D og WASP.

- Vi er glade for å kunngjøre vårt samarbeid med Sintratec, en pioner innen høykvalitets SLS 3D-utskriftsteknologi. Sammen bringer vi innovasjon og presisjon til det norske markedet. Utforsk ubegrensede muligheter med Stratum3D og Sintratec – form fremtiden, ett lag om gangen, uttaler John Henrik Bergene, daglig leder i Stratum3D AS.

 

Kontinuerlig ekspansjon

Teknologispekteret utvides nå til å inkludere Selective Laser Sintering (SLS) med systemer fra det sveitsiske selskapet Sintratec.

Med Sintratec All Material Platform (AMP) vil Stratum3D kunne tilby brukere og bedrifter i Skandinavia en modulær og skalerbar produksjonsløsning innen SLS. AMP-modulene muliggjør en rask og forenklet materialendring og er utviklet for industriell 3D-printing. SLS-systemet kan brukes til å additivt produsere høykvalitets polymerdeler med spesielt komplekse strukturer med høy gjennomstrømning. For Sintratec er partnerskapet med Stratum3D en del av en kontinuerlig ekspansjon: Etter Italia, Spania og Kroatia er det sveitsiske selskapet allerede i stand til å utvide sitt service- og salgsnettverk med et fjerde europeisk land i år; Norge.

 

For mer informasjon se: www.stratum3d.no og www.sintratec.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109