23948sdkhjf

Okuma viste smart fabrikk og nye produkter på EMO i Hannover

Okuma viste frem hvor langt maskinprodusenten har kommet med digitalisering og presenterte flere maskinnyheter på EMO 2019.

På messen viste Okumas neste generasjons robotanlegg ARMROID og STANDROID, MCR-S - et nytt dobbeltstender bearbeidingssenter, flere smarte fabrikkløsninger, MB-5000HII horisontalt maskineringssenter koblet via umati (universal maskinverktøygrensesnitt) og MU-5000V-L vertikalt maskineringssenter koblet til BMO Titanium 180 automatiseringscelle.

Nytt dobbeltstender bearbeidingssenter for høyeste krav

Det nye bearbeidingssenteret med dobbeltstender MCR-S (Super) kombinerer flere topp moderne funksjoner og er forhåndsbestemt for å produsere formverktøy av høyeste kvalitet. Produsenter drar fordel av enestående dimensjonal nøyaktighet og en veldig høy overflatekvalitet. Maskinens robuste layout med dobbeltstender sikrer stabilitet og gir vibrasjonsdempende egenskaper.

Ettersom produksjonsprosessen av formverktøy er veldig sårbar for temperaturendringer, utstyrte Okuma MCR-S med det termovennlige konseptet. En svingbar bildesensor gir mulighet for nøyaktig måling ved skjærekanten og sikrer at alle produksjonstrinn er sporbare. Hyper-Surface gjør manuell etterbehandling unødig og forkorter tiden som trengs for prosessering av emnet. Maskinen har meget høye sponfjerningsgrader og oppnår enestående 710 cm/min når du planfreser.

Nøkkelen til helautomatisk produksjon

Kompleks fabrikkautomasjon er avhengig av avansert robotikk. Men automatisering får stadig større betydning også for små og mellomstore bedrifter. Okuma tilbyr effektive automatiseringsløsninger for forskjellige behov. På årets EMO i Hannover vil to nye automatiseringsteknologier bli presentert som er overlegen konvensjonelle roboter på mange måter. ARMROID er en robotarm integrert i verktøymaskinen. Dette åpner helt nye muligheter for maskinprosessen og gjør automatisering tilgjengelig for små bedrifter. Okuma fortsetter denne veien med STANDROID som tilbyr en robotarm integrert i sin egen separate celle. Cellen kan kobles til en verktøymaskin, og ettermontering er mulig. Med disse løsningene gjør Okuma automatisering tilgjengelig for bedrifter i forskjellige størrelser.

For mer informasjon se: www.okuma.eu og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094