23948sdkhjf

GBC slår et slag for kald kutting av rør

Denne metoden brukes spesielt innen petrokjemi, olje og gass og matindustri. GBC kaldkutte- og fasemaskiner er utviklet både for verksted og for bruk på stedet for konstruksjon og/eller vedlikehold av rørledninger.

Kald rørkutte- og fasemaskinen Supercutter har en rekkevidde på Øe 168–1530 mm og er, ifølge den italienske maskinprodusenten GBC, den ideelle maskinen for å kutte og fase rør under vanskelige forhold som ved rørledninger, offshoreplattformer eller undervannsapplikasjoner.

Fleksibel løsning

Supercutter tar i bruk et innovativt roterende system med høykvalitets lagre som skal sikre en høyere utførelseshastighet uten vibrasjoner og en, ifølge produsenten, ekstrem presisjon i bearbeidingen.

Maskinene er konstruert for bruk på stedet i rørledningsfeltet, og har en ramme som gjør at enheten kan plasseres hvor som helst langs rørledningene. De øvre låsekjevene er gravert med en lineær skala for raskt og enkelt oppsett av enheten.

Supercutter er utstyrt med to kopiverktøyholdere som følger rørets OD-profil, for å kompensere for skråforskyvningen på urunde rør. Verktøyholderene er utstyrt med automatisk matesystem.

Rørkutteren er ekstremt kraftig og robust, ideell for prosessering i utsatte miljøer som olje- og gassrørledninger, offshoreplattformer eller undervannsapplikasjoner og fungerer på rør med betydelig tykkelse selv i små rom takket være motorens vinkeloverføring.

Supercutter er tilgjengelig med både pneumatisk, hydraulisk og elektrisk drift. Produsenten skilter med et meget bredt utvalg av skjære- og avfasingsverktøy, samt mulighet for ad hoc-tilpassbare verktøy.

Tilbehøret for maskinering av innsiden av røret med mikrometriske justeringer av verktøyfremføringen som bearbeides er også tilgjengelig som ekstrautstyr.

For mer informasjon se: www.itec.as og www.gbcspa.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079