23948sdkhjf

CoroMill MS60 - allsidig skulder- og planfresingskonsept

Sandvik Coromant presenterer sitt nyeste tilskudd til serien med freseverktøy: CoroMill MS60. Verktøyet er skreddersydd for 90 graders skulderfresing i stål og støpejern, men er allsidig nok til at det også kan brukes til områder som planfresing og ulike typer ramping.

- CoroMill MS60 er en modulbasert skulder- og planfresingsløsning, hovedsakelig konstruert for grovbearbeiding og mellombearbeiding i stål og støpejern, med to geometrier som kan håndtere begge disse bruksområdene, pluss sekundærområder som ISO M- og ISO S-materialer. For eksempel er det mulig å håndtere blandede materialbatcher, inkludert rustfritt stål og nikkelbaserte legeringer uten å skifte skjær, sier Jocelyn Lanaro, global produktapplikasjonsspesialist hos Sandvik Coromant.

Første valg

Som et robust multiegget konsept med positiv skjæreaktivitet er skjærekreftene lave for vibrasjonsfri bearbeiding, noe som betyr høy kostnadseffektivitet per egg. Med en ekte 90-graders inngangsvinkel er CoroMill MS60 hovedsakelig en skulderfres, selv om verktøyet også utmerker seg på mange andre områder.

- Fra generelle fresejobber til sidefresing, sporfresing, spiralramping og planfresing er CoroMill MS60 en allroundløsning, sier Jocelyn Lanaro, og legger til:

- Det er vanligvis det første verktøyet som velges i de tidligste fasene av omfattende fresejobber, med håndtering av grovbearbeiding og mellombearbeiding mens sluttbearbeidingen overflates til dedikerte løsninger.

Enklere bruk

- En annen viktig egenskap som må nevnes, er de direktepressede skjærene med seks egger. De produseres ved hjelp av en svært avansert multiakse-presseteknologi, slik at det har vært mulig å forene jevn kutting og ramping i det samme skjæret, noe som øker allsidigheten til produktet, forklarer Lanaro.

- Med fire forskjellige diametere både i metriske mål (50–100 mm) og tommer (2–4 tommer) tilbyr CoroMill MS60 et kompakt og likevel omfattede utvalg, slik at både valget og bruken blir enklere, konkluderer produktspesialisten.

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047