23948sdkhjf

Om oss

MASKINREGISTERET er Norges største kontaktorgan for maskiner og utstyr innen verksted- og industrisektoren.

Nordiske Medier AS
Nordiske Medier er en av de største selskapene innen spesialmedier i Skandinavia.

Selskapet dekker nordisk virksomhet med konstruktive, troverdige og uavhengige nyheter, med særlig fokus på å være tett på de industriene vi har å gjøre med.

Nordiske Medier har 210 medarbeidere med base i Aalborg, Herlev, Gøteborg, Stockholm og Oslo, og har en samlet omsetning på over 200 mio. kr.

Våre 44 medier og bransjenettverk omfatter i dag blant annet:

Licitationen – Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply, idag.dk og RetailNews – flere av mediene er i Sverige og et par medier er i Norge.

Redaktionelt jobber 90 journalister og redaktører på tvers av våre bransjenettverk. Dagsredaksjonen tar seg av den løpende nyhetsstrømmen og sørger for at vi er i forkant med alle nyheter på våre online medier. Journalister fra printmediene, samt analysegruppen går i dybden med blant annet bransjeanalyser, spesielle temaer, oppfølging av utvalgte saker, portretter og lignende, og hele tiden med fokus på å gi leserne grundig bransjekjennskap som man ikke kan finne i den brede nyhetsstrømmen.

I motsetning til mange medier skriver Nordiske Medier om både store og små virksomheter, samt både politiske, kulturelle og samfunnsmessige forhold som har betydning for næringslivet.

Fagmedienes profesjonelle journalister jobber for å levere velskrevne, spennende og saklige artikler, slik at vi kan levere innhold med høy faglig kvalitet til våre lesere.

I 2012 ble selskapet en del av Nordjyske Medier-konsernet og høster naturlige fordeler av dette, samtidig som selskapet fortsatt har den samme selvstendige profil som tidligere.

I 2014 ble Industribasen og Danske Fagmedier en del av familien. Industribasen er en online auksjons- og markedsplass for kjøpere og selgere innenfor industrien. Danske Fagmediers printmedier er noen av Danmarks eldste og mest veletablerte fagblader med flere enn 150.000 lesere i mnd som får nyheter innen bygge- og anleggssektoren, autobransjen, transportbransjen, pleiesektoren, fremstillingsindustri og entreprenør- og håndverkerindustri. Selskapene og mediene under Nordiske Medier utsender hver dag nyhetsbrev til flere enn 200.000 mottakere.

I desember 2016 ble den svenske medievirksomheten Mentor Communication, med sine 23 medier også en del av familien.

Nordiske Fagmedier AS
I Januar 2020 slo den norske delen av Nordiske Medier seg sammen med Egmont eide Fagmedia – og dannet selskapet Nordiske Fagmedier AS.
Den norske porteføljen består pr 1/1-2020 av Fagbladene Maskinregisteret, TransportMagasinet, AnleggsMagasinet, Logistikk & Ledelse og Bruktnytt. Digitalt består porteføljen av; www.Metalsupply.no, www.Tungt.no, www.buildingsupply.no, www.Plastforum.no og www.Mascus.no.
Det norske selskapet har etter fusjonen 22 medarbeidere og omsetter for i overkant av 30 millioner NOK.
Eiere er Egmont Publishing as (75%) og Nordiske Medier A/S (25%).

Send til en kollega

0.047