23948sdkhjf

Sinco med fleksible nullpunktsystemer og fiksturer

Hos Sinco Spanntechnik mener man at tid er penger bare når produktiviteten ikke forstyrrer produksjonskvaliteten. På grunn av det har effektivitet og innovasjon blitt kjernen i Sinco-merket. Selskapet fokuserer hele tiden på å skape enkle og innovative klemmeløsninger innen metallbearbeiding.

Introduksjon av Sincos unike og patenterte MultiZero Clamping System skal muliggjøre dette ved den fleksible og modulære nullpunktløsningen. Et av hovedmålene med Sinco oppspenningsprodukter er at de enkelt kan integreres i prosessarbeidsflyten og muliggjøre alt i én løsning for sluttbrukeren. MultiZero kan ha opptil 273 nullpunkter i en enkelt løsning.

Flere bruksområder

Sinco ble etablert for mer enn 40 år siden og produserer i overkant av 250 standard MultiZero-moduler, bestående av bunnplater, paletter og inventar. Produktfamilien tilbyr fem forskjellige palett-typer for manuell eller automatisk oppspenning av deler på et maskineringssenter, senkegnist eller trådgnist EDM-maskin, målemaskin eller monteringsstasjon. Sinco produserer også festearrangementer for å passe brukernes skreddersydde krav til arbeidshold.

Passer for automasjon

Ved bruk av MultiZero paletter kan brukere feste de ubearbeidete arbeidsstykkene utenfor maskinen og raskt bytte dem ut med ferdige arbeidsstykker på maskinen når syklusen er ferdig. Sinco tilbyr fem forskjellige typer paletter med ulike overflater, noe som hjelper når man håndterer komplekse arbeidsstykker som trenger spesifikk fastspenning.

For mer informasjon se: https://sinco.eu/

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.031