23948sdkhjf

Makino demonstrerte digital produksjon på EMO i Hannover

På EMO presenterte Makino presentere selskapets digitaliseringsvei og kundestøtteteknologier - Precisely!, kan forbedre forståelsen av avansert produksjon.

På årets EMO stilte Makino ut et bredt spekter av nye teknologier på mer enn 1200 m2, med horisontale og vertikale 5-aksede så vel som EDM-løsninger. Tallrike kundesupportteknologier ble vist og fremhever automatisering, maskinovervåking, forutsigbart vedlikehold, stemmekontroll, utvidet virkelighet (AR) så vel som autonom produksjon.

Makino i-assist-roboten som ble demonstrert på standen har nå et stort antall avanserte produksjonsfunksjoner for deler. For eksempel finner roboten sin egen vei til maskinen den trenger å mate, og unngår derved hindringer, henter deler selv om de ikke er i riktig stilling, og laster verktøy i en annen, forhåndsinnstilt maskin.

For første gang i Europa

Et annet høydepunkt på EMO 2019 var et helt nytt fleksibelt produksjonssystem, kjent som PZ1. PZ1-produksjonscellen som ble vist på messen med en Makino a51nx og et a500Z maskineringssenter, lover å levere betydelig merverdi til kundene i form av kostnadsbesparelser, produksjonsoptimalisering og forebyggende vedlikehold - type «all-in» automatisert løsning som utgjør en avgjørende forskjell kan lage i produksjonsprosesser.

Og for første gang i Europa ble også augmented reality (AR) -modeller for Makinos D200Z, DA300, a51nx, IQ500 og a500Z-maskiner vist på denne messen.

For mer informasjon se: www.kaspo.no og www.makino.eu

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.375