23948sdkhjf

Walter presenterer X·treme Evo Plus drill med Krato·tec i 8 × DC

Verktøyprodusenten Walter presenterer sitt nye X·treme Evo Plus bor fra DC180 Supreme-produktfamilien i 8 × DC.

 

Boret, med gjennomgående kjølevæske utmerker seg ifølge produsenten ved usedvanlig god føring i borehullet. Det muliggjør følgelig høy presisjon, selv for større boredybder og avbrutte kutt, og skal øke prosesspåliteligheten. Det samme gjelder de polerte rillene som optimerer sponevakueringen (f.eks. for rustfrie materialer), samt de rette skjærekantene som likeledes skal gi økt grad av pålitelighet og stabilitet.

 

Økt levetid

Flerlagsbelegget Krato·tec, som er spesielt utviklet for boreverktøy, skal oppnå de høyeste skjærehastighetene og, ifølge produsenten, øke verktøyets levetid med cirka 50 prosent sammenlignet med andre produkter på markedet. Med 8 × Dc-versjonen er AlTiN-laget utformet som et spissbelegg i Walters egen WJ30EY-kvalitet for første gang.

 

Optimerer kostnadene

DC180 Supreme drill kan anvendes universelt for en rekke bruksområder i alle ISO-materialer fra P, M, K, N, S og H-gruppene. I tillegg til standard dimensjoner (dia. 3–20 mm), tilbyr Walter også solid hardmetallbor som spesialverktøy med mellommål og som trinnbor. Med Walter Xpress-tjenesten drar brukerne også fordel av redusert leveringstid (maks. tre uker). På grunn av sin produktivitet og slitestyrke kan DC180 Supreme optimere kostnadene ved komplekse ISO M- og S-maskinoperasjoner på lang sikt, for eksempel i luftfartsindustrien eller med komponenter til bilindustrien. Krato·tec-belegget har ytterligere fordeler når det gjelder verktøylevetid og prosesspålitelighet.

 

For mer informasjon se: www.ege.no og www.walter-tools.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109