23948sdkhjf

iTec og Migatronic skal sveise Norge sammen

Avtalen mellom iTec og Migatronic signaliserer ytterligere iTecs satsing mot sveis i Norge og skal være med på å styrke begge selskapenes posisjon og ambisiøse vekstplaner i det norske sveisemarkedet.

 

- I 2021 iverksatte vi en klar og tydelig satsing for å bli en like ledende og konkurransedyktig aktør på sveiseområdet, som vi allerede er innen skjæring og forming av materialer. Ved å samarbeide med Migatronic Norge får vi tilgang til en veletablert leverandør med gode produkter og løsninger. Dette, kombinert med vår kompetanse innen varmebehandling og materialteknologi, bringer oss nærmere vår ambisjon om å være «Et førstevalg for industrien», sier Ståle Ellingsen, salg- og produktsjef iTec.

 

Vinn-vinn-situasjon

Migatronic er en anerkjent leverandør av sveiseteknologi og -løsninger, mens iTec spiller en innovativ rolle som maskin- og løsningsleverandør. Med flere av de markedsledende maskinprodusentene innen sitt område i sveiseproduksjon, kan iTec tilby løsninger til et bredt utvalg av kunder. Samarbeidet med Migatronic Norge vil utnytte begge selskapenes kompetanse og ressurser til å levere avanserte og skreddersydde løsninger til kunder i Norge.

Ellingsen ser at dette partnerskapet kompletterer iTec godt innen sveis og automasjon:

- Migatronic Norge er allerede en etablert leverandør i Norge, og deres merkevare passer godt inn i porteføljen. Gode løsninger, rask leveringstid uavhengig av konfigurasjoner på sveisemaskinene, er noe salg- og produktsjefen trekker fram som gunstig for alle parter.

– Jeg ser dette som en vinn-vinn-situasjon. iTec får en etablert leverandør med førsteklasses produkter som fortjener større markedsandel enn de har i dag. Migatronic passer godt med våre verdier og ambisjoner. Spesielt viktig er det at kundenes behov er i førersetet, slik at vi kan levere skreddersydde kvalitetsløsninger på kort tid, påpeker han.

 

Gode sammen

Den danske maskin- og utstyrsleverandøren har allerede et etablert fotfeste i Norge. Kenneth Lyngsøe, kommersiell direktør i Migatronic, er begeistret over partnerskapet med iTec AS. Han fremhever selskapets mål om å øke sin markedsandel innen sveisemaskiner og -løsninger, samt synergien ved å samarbeide med iTec og deres posisjon innen norsk industri.

– Begge selskapene deler en visjon om å forandre sveisebransjen i Norge gjennom teknologisk innovasjon og fokus på kundene. Målet vårt er å skape en synergisk effekt som utvider vår tilstedeværelse på det norske markedet og gir kundene våre tilgang til topp moderne sveiseteknologi sier salgsdirektør i Migatronic, Kenneth Lyngsøe.

- Sammen vil vi levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet, tilføyer Pål Victor Verndal, salgssjef i Migatronic Norge.

 

Fremtidsrettet

Ved å få inn Migatronic som leverandør forsterker også iTec seg innen kollaborotive og automatiserte sveiseløsninger. Underskudd på arbeidskapasitet skaper rom for at flere bør se på slike løsninger. Det har allerede blitt levert et stort antall CoWelder– og automasjonsløsninger i Norge. Teknisk sjef i iTec Ole Pavljuk, ser at den sterke posisjonen Migatronic allerede har, vil være med på at det skapes nye muligheter for iTec, i et voksende marked.

Dette strategiske partnerskapet er en videreføring av iTecs strategi om å være en maskin- og løsningsleverandør som kan ivareta nye og eksisterende kunder gjennom hele produksjonsløpet. Daglig leder i iTec AS, Øyvind Hurlen, er trygg på at dette virkelig vil gjøre en forskjell for alle parter.

– Ved å knytte til oss Migatronic Norge sikrer vi oss en leverandør innen sveis som vil ytterligere bredde vår produkt- og tjenesteleveranse til markedet. Migatronic er kjent for å ha solide produktløsninger som vil utfylle oss på en utmerket måte. Sammen med deres ekspertise og vår nåværende tilstedeværelse ser vi frem til å utvikle innovative og fremtidsrettede løsninger for sveiseindustrien i Norge, sier daglig leder i iTec AS, Øyvind Hurlen.

 

For mer informasjon se: www.itec.as og www.migatronic.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094