23948sdkhjf

Raskere sveis med BodorWelder

Bodor er i Norge mest kjent for sine laserskjæremaskiner, men lanserer i disse dager den helt nye BodorWelder 1500, en håndholdt lasersveisemaskin laget for å ta sveiseprosjekter til neste nivå og er utstyrt med all den nyeste teknologien for kvalitetssveising.

 

Produsenten Bodor lover enkel produksjon av sveis i høyeste kvalitet, og det fire ganger så hurtig sammenlignet med TIG-sveising.

BodorWelder er laget for ulike operasjoner under alle typer forhold, og skal opprettholde stabil ytelse i alt fra 20 minusgrader til 60 varmegrader.

Under testing i strenge laboratorieforhold opprettholder BodorWelder også perfekte ytelser i opptil 90 prosent relativ fuktighet, melder maskinprodusenten.

 

«Perfekte resultater»

BodorWelders evne til selvkjøling skyldes Bodors teknologi for konstant temperatursirkulasjon. Det resirkulerbare kjølemediet absorberer overflødig varme i systemet og overfører varmen ut via kjøleribbene. Denne evnen til å unngå temperaturvariasjoner og høy luftfuktighet er bevist gjennom mer enn 10.000 timer med laboratorietester.

Uavhengig av ytre miljøer, genererer BodorWelder 1500s høyeffektive kompressor laserkraft kontinuerlig 24/7 uten avbrudd, noe som gir en rekke fordeler under sveising av metaller når det gjelder bøying, hardhet og strekkstyrke.

I produksjon av alt fra prototyper til storskala produksjon viser, ifølge produsenten, denne maskinen sin fortreffelighet og gir perfekte sveiseresultater på alle typer sveisejobber.

 

«Uanstrengt sveising»

Produsenten Bodor lover at lasersveising skal være opptil fire ganger så raskt som TIG, og gir cirka 1 meter i minuttet med perfekt resultat.

BodorWelder 1500 er enkel i bruk, og utstyrt med sveiseprosesstøtten Bodor Welding Process Database. Denne inneholder sveiseparametere for stål fra 1 til 4 mm når det gjelder flatsveis og kilsveis, og fungerer som en nybegynnerguide. Brukere med ulike nivåer av ekspertise kan ved hjelp av dette programmet sveise uanstrengt, og oppnå «perfekte» resultater.

BodorWelder 1500 forhandles gjennom Maskinagenten AS.

 

Les mer på www.maskinagenten.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079