23948sdkhjf

Ny ByCut Star 3015 med skjærehoder i "S"-format

Bystronic ByCut Star 4020 var allerede et blikkfang, og den mindre, helt nye ByCut Star 3015 er likeverdig på alle måter. Med de samme egenskapene skjærer den metallplater med mål på 3 x 1,5 meter med presisjon, hastighet og intelligens.

 

ByCut Star 3015 er tilgjengelig med en effekt på opptil 30 kilowatt. For brukeren betyr dette høyere skjærekvalitet, større produksjonsfleksibilitet, og dermed produktivitet på grunn av enda mer laserkraft samt smarte funksjoner.

 

Økt hastighet

Det teknologiske spranget fra de tidligere tilgjengelige 3-til-20-kilowatt-nivåene til det nye 30-kilowatt-nivået er betydelige, og det åpner nye muligheter for å optimere produksjonen, og som et resultat forbli i forkant av hardere konkurranse. Skjæretykkelser opp til 50 millimeter blir en realitet.

Skjærehastighetene til ByCut Star øker derfor betydelig sammenlignet med 15 kW og MixGas for platetykkelser mellom 6 mm og 15 mm. Gjennomhullingstidene er også kortere for platetykkelser fra 15 mm.

- Med den nye ByCut Star 3015 får kundene våre en kompakt premium laserskjærer med høy kraft og smarte funksjoner for gjennomgående utmerket kvalitet og høy produktivitet, uttaler Daniel Brenner, ved produktstyringssystemer hos Bystronic.

 

«Optimal utnyttelse»

Intelligente funksjoner til ByCut Star hjelper plateprosessorer med å oppnå maksimal kvalitet, og gjør dermed forskjellen tydelig.

3015 er også preget av de nyeste smarte funksjonene:

«Intelligent Cutting Process» (ICP), dysekontrollverktøyet (NCT) med «KerfScan» og «Parameter Wizard» løfter hele skjæreprosessen til et nytt nivå og sikrer jevn funksjon, og ifølge maskinprodusenten garanterer optimal utnyttelse og forbedret produksjonstid uten nedetid.

 

For mer informasjon se: www.itec.as og www.bystronic.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11