23948sdkhjf

PEMA med ny robotsveisestasjon

PEMA lanserer ny smidig og kompakt robotsveisestasjon som gjør robotsveising tilgjengelig for verksteder i alle størrelser. 

 

Løsningen har en 2-akset PEMA Skyhook Pro-sveisekran, en 6-akset Yaskawa-robotsveisearm og lineær robotbane. PEMA Skytrack setter en ny standard for kompakte robotstasjoner med sin 2-tonns håndteringskapasitet og 2600 mm (102 tommer) robotlengde.

 

Fleksibel løsning

Strømlinjeformet og sofistikert design gjør at løsningen tar lite gulvplass, noe som gjør den rask å installere og flytte til et annet sted. Lav terskel for å operere og implementere sikrer at man raskt kan kombinere den kompakte robotsveisestasjonen inn i eksisterende produksjon. Skytrack er blant annet en utmerket løsning for verksteder uten tidligere erfaring med robotsveising.

 

Passer for «alle»

- Pemamek er kjent for sin storskala sveiseautomatisering, men denne gangen ønsket produsenten å gjøre robotsveising tilgjengelig for verksteder i alle størrelser. PEMA Skytrack muliggjør en enkel og sikker overgang til robotsveising og sikrer at du kan dra nytte av fordelene ved robotsveising, sier produktsjef i iTec, Ståle Ellingsen.

Standardstasjonen inkluderer en PEMA Skyhook Pro sveisekran, Yaskawa AR2010 robotarm, sveisestrømkilde og standard sikkerhetsutstyr. Som et alternativ kan PEMA WeldControl Offline eller Scan-programvare legges til for å øke automatiseringsevnen.

 

For mer informasjon se: www.itec.as og www.pemamek.com

Kilde: PEMA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078