23948sdkhjf

Ing. Yngve Ege med økt fokus på Lista

Ing. Yngve Ege AS, leverandør av verktøy, maskiner, smøre- og kjølemidler, samt innredninger til norsk industri, har hatt forhandleravtale med Lista AG siden 2010. Lista AG en av verdens ledende leverandører av lager- og arbeidsplassutstyr, og som et svar på ønsket fra det norske markedet om stadig mer effektiv drift, øker nå Ing. Yngve Ege fokuset på løsninger fra den verdensledende produsenten.

 

- Vi merker en stadig økende trend mot det å ha det ryddig fra våre kunder, og gamle fokusområder som det berømte 5S systemet er igjen gjeldene. Stadig flere innser at effektivitet og god kontroll ikke er noe som skjer automatisk, men noe som må jobbes med, forklarer Gunnar Rustad, daglig leder hos Ing. Yngve Ege.

Bedriften har i mange år jobbet med produktene fra Lista, og Lista har løsninger som kan hjelpe de fleste bedrifter,

- Lista AG er en av få produsenter som tilbyr et komplett utvalg av høykvalitets utstyrsløsninger og kan tilby alt fra skap til skuffekabinett, reoler og arbeidsbenker, samt systemer for arbeidsstasjoner, inkludert ESD sikker innredning. Lista er godt kjent for svært høy kvalitet, og de har levert sine produkter til over 100.000 kjente selskaper over hele verden, forklarer Rustad videre.

 

Ny programvare

- Det skjer hele tiden noe nytt hos Lista, og det seneste fra de nå er Lista E- Control, forteller Frode Olafsen, salgsansvarlig for Lista hos Ing. Yngve Ege.

E-Control er et skreddersydd lagerstyringssystem for direkte kontroll av Lista-produkter. Programvaren er spesielt utviklet for Lista, men kan også enkelt kobles opp mot andre leverandørers systemer. Man trenger derfor ikke å være Lista-bruker fra før for å høste av alle fordelene ved E-control.

- Lista E- Control lar deg kontrollere tilgangen til viktige lagrede varer sikkert, med maksimal fleksibilitet, ettersom du selv kan konfigurere utleveringssystemet etter behov, forklarer Olafsen.

Tilgangsrettighetene kan enkelt fordeles mellom forskjellige brukere, fritt distribueres og organiseres. Dette gjør det mulig å skille mellom hvilke brukere som kan få bruke hva i systemet.

- Enten for individuelle skuffer, skufferom eller begge kombinert i et enkelt skap, forklarer Olafsen videre.

 

Følger hele prosessen

E-Control sikrer optimal orden og full sporbarhet av de fjernede artikler og materialer. Systemet tilbyr også omfattende import- og eksportfunksjoner for behandling og evaluering av de innsamlede dataene, og til tross for omfattende funksjonalitet er det enkelt og intuitivt, akkurat slik man har lært å forvente av produkter fra Lista. Det er også viktig at systemet ikke er skybasert, og at systemet vil fungere like fint når nettet er nede eller det ikke er tilgang på nett.

- For oss er det et sterkt ønske om å komme med tidlig i planleggingen ute hos våre kunder, da vi ser at dette kan gjøre prosessen enklere. Våre kunder kan spare penger hvis vi kommer tidlig inn, og vi kan hjelpe til med planlegging av lys, strømuttak, trykkluft og lignende ting som det ikke alltid er så lett å gjennomføre i detalj, sier Olafsen, og legger til:

- Videre kan vi med vår kompetanse bidra til valg av godt utvalgte og tilpassede ergonomiske løsninger. En veldig fin ting med Lista produkter er at hele sortimentet kan tilpasses med farger som matcher eksisterende innredning, og bedriftens image eller logo, da Lista har et meget godt fargeutvalg. Vi i Ing. Yngve Ege kan med andre ord bidra helt fra planleggingen til alt er ferdig montert, avslutter Frode Olafsen.

 

Les mer om løsninger fra Lista på www.ege.no

Kilde: Ing. Yngve Ege

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08