23948sdkhjf

Ahlsell kjøper Verktøy-Maskin AS

Ahlsell Norge AS har inngått avtale om kjøp av samtlige aksjer i Verktøy-Maskin AS.

 

Selskapet tilbyr verktøy, transmisjoner, skjæreverktøy, verneutstyr og arbeidsklær, forbruksvarer, skruer og festemidler til industrikunder og håndverkskunder på hele Sørlandet. Oppkjøpet representerer ytterligere et bidrag til Ahlsells satsing og vekst innen industrisegmentet.

 

Produktkunnskap og kvalitet i fokus

- De ansatte i Verktøy-Maskin har et enormt fokus på å gjøre jobbhverdagen enklere for hver enkelt kunde. Dette passer som hånd i hanske med Ahlsells kundeløfte «vi gjør det enklere å være proff». Med de ansattes produkt- og markedskompetanse, kombinert med en høykvalitets produktportefølje, får kundene det beste fra to verdener – lokal ekspertise og internasjonal kvalitet, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

 

Lokalt og digitalt

Verktøy-Maskin har satt seg et tydelig mål om å bli Sørlandets foretrukne faghandel innenfor sitt område. Da er tilgjengelighet av avgjørende betydning.

- Med en moderne butikk på over 1300 kvadratmeter som har energieffektive løsninger med blant annet solcelleanlegg, er Verktøy-Maskin sterkt representert i Mandal. Selskapet har også åpnet ny nettbutikk som bidrar til å nå enda bredere og raskere ut til kundene. Legger du kompetansen til ni dedikerte medarbeidere, og Ahlsells butikker og nettbutikk på toppen, så er vi sikre på at vi sammen utgjør et ganske unikt tilbud til kundene i regionen, fortsetter Per Helge Thorsen, regionsjef i Ahlsell.

 

Bedre på lager og logistikk

For Verktøy-Maskins eiere Øyvind Skoie, Jan Øyvind Skoie og Marius Skoie handler oppkjøpet om å skape en enda bedre opplevelse for industrikundene.

- I Verktøy-Maskin har vi høyt fokus på servicegrad og korte leveringstider. Med Ahlsell og deres unike logistikk i ryggen vet vi at både vi og kundene kommer styrket ut. I tillegg får vi jo nå muligheten til å tilby kundene våre et enda bredere sortiment hvor de kan handle alt de trenger på ett sted, sier en av eierne, Jan Øyvind Skoie. 

Forventet overtakelse er primo juni.

 

For mer informasjon se: www.ahlsell.no og www.verktoy-maskin.no

Kilde: Ahlsell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125