23948sdkhjf

Satser på verktøy til industrien

Når verktøyspesialisten.no feirer ti år i år er målet å nå industrikunder i hele landet. – Vi har bred erfaring og selger kvalitetsprodukter til en gunstig penge, uttaler Morten Esp, daglig leder i Vertøyspesiaisten.no

 

Verktøyspesialisten.no er en nettbutikk som selger kvalitetsverktøy fra håndverktøyprodusenten Ceta Form og elektriske verktøy fra Panasonic til kunder i Norge. Selv om nettbutikken ble åpnet i 2013 så ble eierfirmaet etablert i 1971. Verktøyspesialisten.no er en underavdeling av Telmo Control AS. 

 

Verktøy til industrien

- Folkene i Verktøyspesialisten.no har vært i bransjen i mer enn 45 år. Det er trygghet for deg når du handler, mener Esp.

Telmo Control AS er et familieeid selskap som siden starten har drevet med engrossalg av båtutstyr, motordeler og spesialprodukter til industrien. Nå rettes fokus på å treffe industrien i Norge med håndverktøy fra Ceta Form og Panasonic.

Hvorfor satse på industrien?

- Vi har lenge jobbet tett på den maritime sektoren i Norge. Mange av våre kunder er båtbyggere. Da vi for ti år siden dro i gang Verktøyspesialisten.no var tanken å nå enda bredere ut til våre kjernekunder. Med årene har kundemassen vokst og nå favner vi flere bransjer. Vi ser at mange av produktene våre passer ypperlig for industrien, svarer Esp.

 

Gode priser

Han mener industrikunder vil kunne dra nytte av kvalitetsverktøy til en god pris.

- For å holde lave priser må vi også holde kostnadene våre nede. Det kommer kundene til gode. Hos oss handler man uten store tillegg for administrasjon. Verktøyspesialisten.no selger nesten utelukkende på nett, men for dem som bor på Østlandet eller har veiene forbi, så har vi også en liten butikk på Skedsmokorset i Industriveien 1. Her kan man se de aller fleste produktene vi har i sortimentet. Verktøyspesialisten selger kun kvalitetsprodukter og kun til en gunstig penge, verktøy slik alle vil ha det, sier Esp med overbevisende stemme.

 

For mer informasjon se: www.verktoy-spesialisten.no

Fakta:

I løpet av de siste 47 årene har Ceta Form etablert sin posisjon som den ledende produsenten av håndverktøy i Tyrkia og har et omfattende produktsortiment som omfatter over 4.000 artikler.

De utvikler og produserer håndverktøy for profesjonelle brukere i alle sektorer på sin moderne fabrikk i Istanbul. Mange av verktøyene blir også produsert i Tyskland.

Fabrikkene er ISO-sertifisert og det benyttes strenge kvalitetskontroller i alle kritiske prosesser. I produktene benyttes kun materialer av høyeste kvalitet. Resultatet er at returer og reklamasjoner er på < 0,5%.

Panasonic ble etablert i 1918 i Japan av sin grunnlegger Konosuke Matsushita. Selskapet het da Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works. Siden starten har selskapet vært en av Japans største produsenter av elektroniske produkter. Merkenavnet Panasonic ble laget i 1955 for å markedsføre sin produkter i Amerika. I over 40 år har Panasonic utviklet og produsert batteridrevne elektroverktøy for profesjonelle og industrielle bruksområder.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093