23948sdkhjf

Digitale momentverktøy med flere fordeler

Bahco flagger forbedret sporbarhet og en rask og sikker dokumentasjon som noen av fordelene med sine digitale momentverktøy.

 

Bahco har lansert tre serier med digitale momentverktøy, samtlige med Bluetooth-tilkobling i sanntid med dataoverføring begge veier. Det handler om Bahco TASMB, momentskrutrekker med moment og vinkel og TAWMB og TAWMB Micro, to digitale momentnøkler også med moment og vinkel. Bahco Connect-appen sammen med selskapets nye digitale momentverktøy øker effektiviteten og sporbarheten samt kontrollen av moment og vinkel.

 

Enkel innstilling

Bahcos digitale moment- og vinkelskrutrekker med Bluetooth, TASMB, er tilgjengelig i to størrelser med et momentområde fra 0,04 Nm til 9 Nm. Bahco TAWMB, det digitale Bluetooth-momentverktøyet med moment, vinkel og minne, er tilgjengelig i tre størrelser med et momentområde fra 17 Nm til 800 Nm, og TAWMB Micro er tilgjengelig i to størrelser med momentområde fra 1,5 til 135 Nm. Gjeldende verdier, dreiemoment og vinkel kan enkelt stilles inn via Bahco Connect-appen før arbeidet starter.

- Nøyaktige moment blir stadig mer etterspurt i en rekke bruksområder, spesielt i industrien. Med våre nye digitale Bluetooth-momentverktøy med moment og vinkel oppfyller vi markedets høye krav til både nøyaktighet og sporbarhet. Noe som ikke minst er svært viktig i bedriftens utviklingsavdelinger når nye avanserte produkter skal utvikles, sier Steffen Henriksen, administrerende direktør for Bahco i Norge.

 

Lyd, lys og vibrasjon

Bahcos nye momentskrutrekker TASMB, med et slitesterkt kompositthåndtak, gjør det mulig for selskapet å tilby avanserte momentvinkelskrutrekkere fra 0,04 Nm til 9 Nm. For maksimal sikkerhet signaliserer den med lys, lyd og vibrasjon når momentet er korrekt påført.

Med mulighet for 50 forhåndsinnstilte verdier og lagring av 1500 verdier dekker TASMB-serien de fleste jobber der det kreves høy presisjon. Bahco TASMB er 189 millimeter lang og kan utstyres med et L-håndtak for maksimal kontroll ved høyere dreiemomenter. Med L-håndtak er TASMB i stedet 226 millimeter lang. Vekten er bare 325 gram.

Med de to nye digitale momentnøklene i metall, Bahco TAWMB og TAWMB Micro, tilbyr Bahco et bredt momentområde fra 1,5 Nm og helt opp til 800 Nm. Begge seriene er tilgjengelige med fast skrallehode eller for rektangulære innstikkverktøy. I likhet med TASMB signaliserer disse to seriene med lys, signal og vibrasjon når momentet er nådd. Bahco TAWMB er tilgjengelig i tre størrelser, fra 610 til 1180 millimeter og med en vekt fra 1,9 til 4,0 kilo. TAWMB Micro er henholdsvis 259 millimeter og 338 millimeter og veier 390 gram og 730 gram.

 

For mer informasjon se: www.bahco.com/no_nb/

Kilde: Bahco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111