23948sdkhjf

FEIN med nye metallsager

Den nye F-IRON Cut 57 AS imponerer med sin lette vekt, kompakthet og ytelse. Garantien for å fjerne 50 prosent mer materiale enn konkurrentene kommer fra kombinasjonen av børsteløs motor, ProCORE batteri og perfekt tilpasset sagblad.

 

F-IRON Cut 57 AS har en lav verktøyvekt på bare tre kg. Takket være ProCORE-batteriet kan F-IRON Cut 57 AS også kutte opptil 30 meter med bare en batteriladning.

 

God beskyttelse

FEINs nye batterisirkelsag gjør arbeidet lett på både lange og presise kutt i metall samt en skjæredybde på opptil 57 mm. Den individuelle hastighetsjusteringsfunksjonen gjør det mulig å kutte ulike materialer, som stål og rustfritt stål, og også ulike profiler.

Det robuste formstøpte aluminiumdesignet beskytter verktøyet mot overopphetning. og det varmebestandige sponoppsamlingskaret samler opp til 80 prosent av de flyvende varme flisene og gir ekstra beskyttelse.

De nye sagbladene er tilpasset sirkelsagen og opplever mindre slitasje ved høyere sagekraft. Sagbladene er tilgjengelige i variantene stål og rustfritt stål samt andre ikke-jernholdige metaller, som aluminium.

 

Sager grove og presise kutt

ASAS 18-21 K AS bajonettsag er en ekte allrounder. Den kan håndtere både metal, plast, tre, komposittre og isolasjonsmaterialer samtidig som den kommer til inn i hjørner og vanskelig tilgjengelige steder. Den har kraftig motor, som ifølge produsenten garanterer god arbeidsfremgang og maksimal kraft. Det er også fokus på ergonomi. Takket være reduserte vibrasjoner og akselerasjonsbryter, som gjør at hastigheten kan justeres med kun en fingerbevegelse, skal sagingen være behagelig og grei. SDS-systemet gjør det også mulig å skifte ut sagblader raskt og uten behov for verktøy.

Arbeid i områder med liten bevegelsesfrihet er heller ikke et problem med ABAS 18-63 AS båndsag. Alle metaller kan kuttes takket være verktøyfritt sagbladskifte. Den vibrasjonsfrie sagbladbevegelsen og LED-belysningen i arbeidsområdet muliggjør nøyaktige sageresultater. Kutting og gjæring kan utføres samtidig. Den ergonomiske designen sørger for komfortabelt arbeid takket være den kompakte størrelsen og den enkle tohåndsbetjeningen.

 

Kraftig metallkappsag

MKAS 355 metallkappsag er synonymt ifølge produsenten med presisjon, sikkerhet og 100 prosent FEIN kvalitet. Med de riktige sagbladene kan den brukes på mange forskjellige måter og enger seg til stasjonære kutt i metall. Med de riktige sagbladene er MKAS 355 egnet for materialer som konstruksjonsstål, rustfritt stål eller ikke-jernholdige metaller. Selv solide materialer kan kuttes nøyaktig og raskt. Maksimal fremdrift og krever minimalt med etterarbeid. Den nøyaktige vinkelinnstilingen for 0–45° gjæringskutt lar brukerne sage i alle vinkler. Muligheten for enhåndsbetjening gjør MKAS enkel å guide og bruke. Ved å bruke riktig sagblad kan utvikling av varme og flygende gnister unngås. FEIN har det riktige sagbladet for hvert materiale og takket være det nyeste FEIN sagbladet for rustfritt stål garanteres det gradfritt kutt og lang levetid.

 

Lengre driftstid

Ett feste, mange alternativer: Et økende antall FEIN-produkter kan nå bruke både AMPShare and BOSCH Professional 18V batterier. Takket være moderne celleteknologi og smart batteristyring, leverer batteriene 87 prosent mer strøm enn konvensjonelle batterier og på grunn av deres overlegne varmeavledning er også levetiden forlenget med 135 prosent sammenlignet med standard batterier. Dette betyr kortere ladetider, mer kraft og færre forskjellige batterier og ladere – for bedre oversikt og mindre rot på arbeidsplassen.

 

For mer informasjon se: www.fein-norge.no

Kilde: FEIN Norge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093