23948sdkhjf

Thelle Teknologi med Fermat slipemaskiner

Thelle Teknologi AS inngår et samarbeide i Norge med den tsjekkiske maskinprodusenten Fermat s.r.o. når det gjelder deres moderniserte serie av CNC-rundslipemaskiner.

 

Per Thelle Jacobsen i Thelle Teknologi AS er svært fornøyd med avtalen.

- Fermat er en globalt anerkjent maskinprodusent som produserer verktøymaskiner og CNC-rundslipemaskiner. Vi representerer rundslipemaskinene og maskinmodellene BHC, BHM, BUC og BUE har kapasitet for slipeoppgaver for arbeidsstykker fra 500 kg til over fem tonn, og med lengder på opptil syv meter. Noe som bør passe det norske markedet mener Jacobsen.

 

Komplette løsninger

Maskinene bygges av Fermat s.r.o. i sine moderne lokaler rett utenfor Praha i Tsjekkia, og med over 40 års erfaring innen segmentet utvendig / innvendig rundsliping av større arbeidsstykker til kunder over hele verden, leverer de høykvalitets CNC-rundslipemaskiner med høy presisjon.

Hydrodynamisk opplagret spindler med store ytelser og støpejernkonstruksjoner sikrer dynamisk og vibrasjonsfri sliping av alle oppgaver, med «super finish» opsjon, helt ned i Ra 0.05 um.

CNC styringer fra Siemens, også den nye Sinumerik «one» benyttes. Programmeres med Fermat syklusbetjening som standard.

- Komplette løsninger med eksempelvis absolutt probemålingsystemer tilbys. Det er bare å ta kontakt for interesserte, inviterer Per Thelle Jacobsen.

 

For mer informasjon se: www.thelleteknologi.no og www.fermatmachinetool.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.75