23948sdkhjf

Pedersen Maskinering: Blir god av krevende kunder

Med over 20 års erfaring og nylig overtakelse av Matres maskineringsavdeling har Pedersen Maskinering vokst staben til 13 personer. Med utvidelse av lokaler og maskininvesteringer rustes det for krevende kunder.

 

Pedersen Maskinering AS er en godt etablert maskineringsbedrift som disponerer 1600 kvadratmeter produksjonslokaler på Langevåg, helt sør i Bømlo Kommune. Bedriften har en allsidig maskinpark bestående av CNC-styrte fresemaskiner og dreiebenker, sager og plasmabrenner og tilbyr maskineringstjenester av de fleste kjente stål, metall og plasttyper.

 

Utvider og investerer

Bedriften ble startet av Ronny Pedersen, som er eier og daglig leder av bedriften. Det hele begynte med en god ide og mye pågangsmot.

- Pågangsmotet har vi fremdeles, 20 år etter oppstart, og vi har de siste årene bygget ut lokalene våre og investert i flere kvalitetsmaskiner. Etter at vi fikk fire nye medarbeidere fra Matre på Rubbestadneset teller staben 13 dyktige og erfarne ansatte. I tillegg har vi en godt utstyrt maskinpark, noe som gjør oss til en attraktiv bedrift innen vårt fag, forteller Ronny Pedersen, daglig leder i Pedersen Maskinering AS.

 

Kvalitet og kompetanse

Pedersen Maskinering AS satser på kvalitet i alle ledd og har alltid som mål å gi kunden et best mulig resultat.

- Vi har fokus på høy faglig kompetanse, noe som er helt nødvendig når man skal produsere høylegerte presisjonskomponenter. Dyktige og erfarne operatører, i tillegg til bedriftens implementerte kvalitetsmanual og HMS-system, gir oss en nøyaktig produksjon i toppklasse. Vi står for kompetanse, kvalitet og presisjon, sier Pedersen ubeskjedent.

 

Presisjonsmaskiner

- Vi har lang erfaring med presisjonsarbeid og dedikerer oss til alt arbeid vi gjør. Derfor har vi rustet oss med en solid maskinpark som passer til krevende maskinering enten det er stykkproduksjon eller store serier.

Bedriften har et titalls sponfraskillende CNC-maskiner, de fleste Okuma, et par Mazak og en Ibarmia.

- Sistnevnte er vår nyeste og den har fått krevende oppgaver. Den er både svært fleksibel og gir oss muligheten til å bearbeide emner på 800 x 800 x 1600 mm med høy presisjon. Vi er veldig imponert over hva vi får til med Ibarmian levert av Kaspo Maskin, forklarer bedriftslederen, og legger til:

- Det er viktig med gode maskiner, men jeg vil understreke at høy faglig kompetanse hos operatørene vil alltid være avgjørende når vi eksempelvis snakker om å produsere presisjonsgir og akslinger i høylegerte materialer.

 

Kvaliteten må måles

For å understreke bedriftens fokus på kvalitet viser Pedersen frem en Zeiss Accura koordinatmålemaskin:

- Denne maskinen krevde litt ombygging her på huset, og under installasjonen ga ikke Zeiss seg før de kunne dokumentere maskinens nøyaktighet til 1,2 µm. Annet måleutstyr, ulike delevaskemaskiner og avansert programvare er også med på å sikre høy kvalitet, alt for at kunden får akkurat det han ber om. Høye kundekrav gjør oss bedre, avslutter Ronny Pedersen.

 

For mer informasjon se: www.pedersen-maskinering.no og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157