23948sdkhjf

Stor Proking dreiebenk til Reins Maskinering

Reins Maskinering, som er lokalisert på Husnes i Kvinnherad, har i dag 21 ansatte og satser videre på større maskiner. Selskapet har en variert maskinpark som består av både CNC-styrte og konvensjonelle maskiner, og nylig komplimenterte de med en stor Proking dreiebenk som ble levert av CNC Partner AS.

 

Reins Maskinering, som er sertifisert i henhold til ISO9001:2015 og ISO14001:2015, tilbyr maskineringstjenester av de fleste kjente stål-, metall- og plasttyper. Kompetansen innenfor olje-, offshore-, prosess-, skipsbygging- og vannkraftmarkedet er stor, og oppdragene mange.

- Som følge av stadig større etterspørsel har vi i mange år investert i nye, større lokaler og nye maskiner, forteller daglig leder hos Reins Maskinering, Helge Roald Rein.

 

Stor maskin, stor kapasitet

Bedriftens vekst over tid gjorde at man tilbake i 1996 fikk ny produksjonshall, og allerede i 2007 var man i behov av enda en ny produksjonshall. Dette medførte en stor økning i kapasiteten, og etterhvert har det blitt supplert med stadig flere nye avanserte maskiner.

I 2021 investerte Reins Maskinering AS, i en ny CNC-styrt dreiebenk. Maskinen som er av merket Proking er den største av dette fabrikatet levert i Norge noensinne.

- Maskinen klarer følgende dimensjoner; Dia:1780mm, lengde:4000mm spindelboring Ø250. Proking-maskinen er utstyrt med diverse briller og den største tar dimensjoner helt opp til Ø1010mm, forklarer Rein videre.

Maskinen veier 28 tonn og krever alene en gulvplass på 100 kvadratmeter.

 

Etterspør større dimensjoner

- Investeringen er av de største firmaet har gjort siden Reins Maskinering ble etablert i 1985, og jeg er svært fornøyd, sier Rein og fortsetter:

- Den nye dreiebenken åpner opp for langt større elementer og prosjekter enn vi tidligere har kunne påtatt på oss. Samtidig håper vi at den nye investeringen vil øke aktiviteten i eksisterende og nye markeder. Vi har sett av etterspørslene til oss at det er en økning på større elementer, og vi har derfor valgt å satse på dette markedet.

 

Kundetilpasset maskin

- Maskinen er bestilt og levert av CNC Partner AS, og jeg er svært tilfreds med både levering og maskin. Vi kjenner CNC Partner godt fra tidligere, og de har alltid vært en trygg og god samarbeidspartner når vi har handlet nye maskiner. Det er svært viktig for oss å handle lokalt, noe som gir en trygghet og forutsigbarhet når det kommer til service og vedlikehold, uttaler Rein.

- Vi i CNC Partner ble startet som egen bedrift i 2007, men jeg har jobbet med service og salg av CNC-maskiner mange flere år enn det. Før jeg startet CNC Partner var jeg serviceansvarlig hos Vest Maskinsenter AS i over 20 år, forteller daglig leder hos CNC Partner, Johan Johannesen, og legger til:

- Nå, i dag, driver jeg primært med service og reparasjoner på CNC-maskiner, jeg kjøper og selger brukte maskiner, og jeg har agenturet på Proking dreiebenker. Proking er en fantastisk produsent av store maskiner og lager disse etter kundens behov og spesifikasjoner. Jeg er 100 prosent sikker på at Reins Maskinering har fått en maskin de vil være veldig fornøyde med i lang tid fremover, avslutter Johan Johannesen.

 

For mer informasjon se: www.reins.no

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.252