23948sdkhjf

LVD CADMAN v8.7 med kraftige funksjoner og oppdateringer

LVD har nylig sluppet CADMAN v8.7, den siste oppdateringen av programvarepakken som introduserer flere nøkkelfunksjoner.

 

Nå er det mulig å integrere andre tynnplateoperasjoner som gjenging, fasing og overflatebehandling, også som oppdateringer for CADMAN-JOB (Manufacturing Execution System), CADMAN-SDI (Smart Drawing Importer), CADMAN-P (stansing), CADMAN-L (laserskjæring), CADMAN-B (knekking) og Touch-i4 (sorter og valider ). LVDs programvarepakke hjelper til med å strømlinjeforme platefremstillingsprosessen for å gjøre smart produksjon mulig.

 

Avansert kapabilitet

Den nyeste versjonen av CADMAN er i stand til å integrere operasjoner definert som ikke-kjerne- og sekundære operasjoner, inkludert gjenging, avgrading og sliping. Denne oppdateringen bidrar til å forbedre prosessflyten for plateproduksjon ved å la CADMAN kontrollere, overvåke og logge en ordre fra råmateriale til ferdig del. Disse operasjoner er nå synlige i CADMAN-JOB-oversiktsskjermen, og kan spores i produksjonsprosessen for transparens i sanntid. Bruk av ett enkelt system (CADMAN) holder brukergrensesnittet konsistent og bidrar til å forbedre prosesseffektiviteten.

CADMAN v8.7 gir også et sanntidsgrensesnitt mellom ERP og plateproduksjon. ERP-systemet overfører arbeidsordrer til CADMAN-JOB for behandling. På sin side gir CADMAN-JOB ERP en ordrestatus i sanntid. Ordrens fremdrift i produksjonsreisen kan spores i begge systemene. Dataene som samles inn kan analyseres av brukeren for å gjøre prosessforbedringer.

 

For bedrifter i alle størrelser

CADMAN v8.7 kan nå administrere hele plateproduksjonsprosessen uten behov for et ERP-system. Arbeidsordrer kan opprettes i CADMAN-SDI for overføring til CADMAN-JOB.

Masseoppretting av arbeidsordrer med svært begrensede manuelle inndata forenkler "tegning" til "del"-prosessen. Denne funksjonaliteten gjør CADMAN til en praktisk løsning for platebearbeidende bedrifter i alle størrelser, inkludert de som ikke har et ERP-system.

 

Forbedret geometrideteksjon

CADMAN-SDI mottar en større oppdatering i v8.7 og er nå i stand til å oppdage alle typer operasjoner i 3D-geometrien. For eksempel kan et hull med en diameter mellom 4,1 og 4,3 mm detekteres og defineres som et gjenget hull M5. Dette sparer tid og gjør det enkelt for operatører å bli instruert om 3D-geometrien. Også operasjoner som ikke kan oppdages i geometrien, som sliping eller lakkering, kan legges til i ERP eller CADMAN-JOB når arbeidsordren opprettes.

Med v8.7 tilbyr CADMAN-SDI nå en mulighetssjekk. Den sjekker for tilgjengelige maskiner og verktøy, verifiserer delens geometri og advarer om eventuelle problemgeometrier. Når hullene er for nær knekkelinjen og risikerer deformasjon etter knekking, kan CADMAN-SDI automatisk legge til et avlastningssnitt til DXF-filen.

 

Optimert prosessflyt

CADMAN-JOB optimerer prosessflyten ved å lage en utførelsesplan basert på nødvendige operasjoner og eventuelle begrensninger. For eksempel har noen operasjoner harde begrensninger som laserskjæring må komme først, mens andre operasjoner, som gjenging, er mulig før eller etter knekking. CADMAN-JOB v8.7 gir også fleksibiliteten til å legge til ikke-planlagte operasjoner under produksjonen.

 

Bedre CAM-løsninger

I tillegg tilbyr CADMAN-P og CADMAN-L nå enkel "dra og slipp" import av filer. CADMAN-L kan ødelegge indre konturer ved hjelp av et spiralsnitt, unngå mulige kollisjoner og spare bearbeidingstid. Den nyeste versjonen av LVDs CAM-programvare for stansing og laserskjæring maksimerer materialbruken med muligheten til å "utvide deler". Når platen ikke er helt brukt, men det ikke er nok materiale til å lage en rest, kan CADMAN automatisk spre deler over hele platen, og dermed gi større marginer mellom delene for økt stabilitet under skjæring.

 

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no

Kilde: LVD

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.783