23948sdkhjf

Royal Products søker norsk forhandler

Det amerikanske selskapet Royal Products har utviklet og produsert tilbehør til metallbearbeiding i mer enn 75 år. Nå ønsker man en norsk forhandler for de mange produktene.

 

I flere år har Royal Products sendt Maskinregisteret pressemeldinger og informasjon om sine produkter. Vi får relativt mange slike henvendelser hver uke, men uten en norsk forhandler er det ikke så lett å komme seg inn på det norske markedet. Produktspekteret til Royal Products spenner fra roterende senterspisser og verktøyholdere til fiksturer, avgradingsverktøy og delfangere.

 

Spennende produkt

En dag kom det inn en pressemelding om en effektiv delfanger som krever lite plass og er enkel å ta i bruk, Rota-Rack heter løsningen.

Den umiddelbare tanken var at «her må det da være et marked i Norge».

Det viser seg at Royal Products har patent på sin løsning, og da ble det naturlig å høre om selskapet ønsker en norsk forhandler.

Svaret kom raskt tilbake; «Ja, dette er interessant for oss».

Dermed var det klart for å skrive denne artikkelen, om delfangeren Rota-Rack. Nedenfor kan du lese hva produsenten selv sier om produktet sitt.

 

Fordel 1 - Økt lønnsomhet

Det patenterte Royal Rota-Rack er en automatisk akkumulator som kan brukes med en hvilken som helst stangmatet CNC-dreiebenk for å trygt samle ferdige deler, og gir timer med lønnsom, ubemannet produksjon.

Ved å sette Royal Rota-Rack til en stangmatet CNC-dreiebenk øker maskinens utnyttelse og gjennomstrømning betraktelig.

Man kan kjøre eksisterende maskiner ekstra timer; netter, helger, lunsjpauser, etc. Raskere syklustider gjennom ingen venting på at en operatør skal losse deler eller tomme oppsamlingsbokser. Løsningen gir ifølge produsenten høyere effektivitet og man kan produsere flere deler per skift, dessuten bedre utnyttelse av ansatte. Hvorfor få en person til å gjøre en jobb som kan håndteres med enkel automatisering? Resultatet er dermed økt lønnsomhet.

 

Fordel 2 - Eliminerer delskade

Royal Rota-Rack er designet for å gi maksimal beskyttelse av deler, en funksjon som er viktig for alle deler, men en som er spesielt nyttig for deler med delikate ytre egenskaper som gjenger, kanter og hjørner.

 

Hver gang Rota-Rack samler en ferdig del, roterer dreieskiven jevnt til neste posisjon for å sikre at den påfølgende delen ikke vil kollidere med noen av de tidligere innsamlede delene.

Alle kontaktflater på Royal Rota-Rack og transportbånd er dekket med et UHMW-plastmateriale med høy smøreevne for å minimere friksjon og beskytte overflatefinishen. Redusering av skrot- og omarbeidskostnader forbedrer direkte lønnsomheten.

Rota-Rack's unike spiral hjelper til med å holde ferdige deler i rekkefølge, og hjelper til med kvalitetskontroll/inspeksjon.

 

Fordel 3 - Gir fullstendig pålitelighet

Royal Rota-Rack dukker ikke opp for sent, blir ikke syk og fortsetter å jobbe lenge etter at den siste medarbeideren slutter for natten eller helgen.

 

Kundeeksempel

På hjemmesiden til Royal Products kan man se et kundeeksempel, der Rota-Rack er oppgitt å øke fortjenesten i et lite maskineringsverksted med over $60.000, eller over 500.000 kroner på et år.

Eieren av et lite verksted installerte en Royal Rota-Rack med den hensikt å kjøre en av CNC-dreiebenkene sine noen ekstra timer på kveldene etter at de ansatte dro for dagen.

Av kostnadshensyn fortsatte han å basere alle sine faste kostnader på det første skiftet, og regnet med at eventuelle ekstra produksjonstimer oppnådd med Rota-Rack praktisk talt ville være fortjeneste.

Kundeprisen på hans CNC-dreiebenk er $80 per time, eller cirka 700 kroner.

Eieren startet konservativt ved å bruke Rota-Rack for å levere bare tre timer ekstra produksjon per natt.

3 timer x 5 dager gir 15 timer per uke ekstra produksjon.

15 x $80 gir $1200 i ekstra fortjeneste per uke.

$1200 x 52 uker gir $62.400, eller cirka 546.000 kroner.

I dette virkelige eksempelet gikk dreiebenken bare i gjennomsnitt tre ekstra timer per natt, og genererte fortsatt mer enn $60.000 i ekstra fortjeneste bare det første året. I virkeligheten bruker mange maskineringsbedrifter Royal Rota-Rack for å kjøre seks til åtte timer ekstra per natt, pluss helger.

 

For interesserte kontakt Brian Mecca, salgsdirektør hos Royal Products, på e-post: bmecca@royalproducts.com

 

For mer informasjon se: www.royalproducts.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.203