23948sdkhjf

Vik Ørsta kjøper Messer for tredje gang

Vik Ørsta er Norges ledende produsent av veisikringsutstyr. Da det skulle investeres i ny skjæremaskin ble nok en gang iTec og Messer valgt. Dette er den tredje Messer-maskinen som leveres til produksjonsbedriften.

 

Vik Ørsta AS er det største enkeltselskapet i Saferoad-konsernet i Norge med cirka 300 ansatte. De produserer og leverer produkter innenfor markedsområdene Rekkverk, Bergsikring, Lysmast og Marina. Bedriften er lokalisert i Vik i Sogn og i Ørsta på Sunnmøre og har historie helt tilbake til 1947.

 

«Vet hva vi får»

- Det har alltid vært et veldig godt samarbeid med iTec og Messer. Vi vet hva vi får og at det er kvalitet, sier plassjef på avdelingen i Vik, Jan Henning Øyehaug.

Maskinen som nå er montert og i drift, er en Messer Multitherm med tre portaler. To gasskjærehoder og et plasmahode med fugeskjæring. Det ble også levert nytt skjærebord. Et utmatingsbord på 6x2 meter sørger for at de kan håndtere store platestørrelser.

Med denne installasjonen ruster Vik Ørsta seg godt opp, og med utmatingsbord er langvarige stopp i produksjon for å renske ut, historie. Også med tanke på HMS-perspektivet, er det svært gunstig med et slik bord.

Primært skal den brukes til skjæring av deler til brosikringsutstyr, slik som fotplater til stolper for vei- og brorekkverk og overgangskomponenter.

 

Tillitserklæring

- Vi har hatt et langt forhold til Ståle Ellingsen og Ole Pavljuk i iTec. Da det kom til at vi skulle investere i ny skjæremaskin, ønsket vi samme leverandør og samarbeidspartner. Det er en seriøs leverandør som vi har hatt et nært samarbeid med i mange år. Messer er vi godt kjent med også, det er kvalitet og gode produkter, sier han.

Salgssjef og produktansvarlig i iTec Ståle Ellingsen har jobbet tett med bedriften i mange år og er glad for at valget igjen falt på iTec og Messer.

- Dette er den tredje maskinen fra Messer vi leverer til Vik Ørsta i Sogn, en kunde som vi har hatt et tett og godt forhold til i mange år. For oss finnes det ingen bedre tillitserklæringer enn dette. Kunder som kommer igjen og igjen, det er bekreftelsen på at det vi gjør er riktig, sier salgssjef Ståle Ellingsen.

Ellingsen trekker fram produktporteføljen og serviceavdelingen som to viktige årsaker til at kunder velger iTec.

 – Gjennom pandemien har vi sett hvor viktig det er å ha kompetansen

her i landet, og ikke være avhengig av teknikere fra leverandørene. En stor serviceavdeling i iTec, med høy kjennskap og kunnskap om våre produkter, har sikret våre kunder og samarbeidspartnere gjennom denne tiden. 

 

Gode fremtidsutsikter

Forventningene til tiden framover gjør Ellingsen optimistisk.  

 

- Det er, og har vært, bra aktivitet, slik jeg opplever det. Når vi kommer ut av pandemien mener jeg at vi kan forvente økt etterspørsel etter gode produkter som kan hjelpe industrien. Vi vil se enda mer automatisering og robotisering. Flere henter trolig hjem industri til Norge, i og med at kostnadene da ikke skiller like mye som tidligere. Det gjør at jeg, og vi i iTec, er veldig optimistiske på vegne av oss selv, bransjen og industri-Norge. Vi er klare, sier Ellingsen.

 

For mer informasjon se: www.vikorsta.no og www.itec.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.692