23948sdkhjf

EIVA-SAFEX introduserer Swiss Air friskluftsystem

EIVA-SAFEX introduserer Swiss Air, det nye TH3 PAPR-systemet fra Optrel som er uavhengig av hjelmen eller annet utstyr som brukes, og er, ifølge produsenten, det mest allsidige åndedrettsvernet som er tilgjengelig. Den kan også brukes med konstruksjons-/industrihjelm, weldcap eller uten hjelm i det hele tatt.

 

Mange arbeidsplasser og offentlige rom produserer forurensende stoffer som røyk, sotpartikler, partikler, nitrogenoksider, ozon eller virus som kan komme inn i lungene gjennom nese, hals og luftrør, og forårsake sykdommer som astma, kronisk hoste, bronkitt eller andre luftveissykdommer. inkludert lungekreft.

 

Allsidig åndedrettsvern

Halvmasken Optrel Swiss Air gir deg maksimal beskyttelse og all friheten du trenger, uansett hvilken applikasjon du måtte tenke på. Det sveitsiske luftpustebeskyttelsessystemet fungerer helt uavhengig av en PAPR (Powered Air Purifying Respirator) hjelm eller annet PAPR-utstyr som tradisjonelt kreves. Dette sikrer maksimal beskyttelse selv når du bruker standard ikke-PAPR sveisehjelmer, slipeskjær, beskyttelsesbriller og sikkerhetsbriller, sikkerhetshjelmer, og kan til og med brukes i noen applikasjoner uten ekstra utstyr. Dette gjør, ifølge produsenten, Swiss Air til det mest allsidige tilgjengelige åndedrettsvern.

 

Passer «alle»

Kjerneelementet i åndedrettsvernsystemet Optrel Swiss Air er en ventilert halvmaske som dekker munn- og neseområdet til brukerne og forsyner dem med renset luft. Ren luft tilføres halvmasken via en Y-slange fra Swiss Airs miniatyriserte viftesystem, som er komfortabelt plassert på en bæresele plassert på brukerens rygg. Brukeren er da konstant i et "positivt trykkluftsystem", som permanent beskytter luftveiene mot forurenset luft. Pusteplassen som dannes rundt munnen og neseområdet av halvmasken, fylles deretter med positivt trykk, som også hjelper til med å støtte brukerne som puster og eliminerer enhver anstrengende pustebestandighet, noe som vanligvis er en faktor assosiert med tradisjonelle halvmasker eller engangsapparat. Halvmasken i seg selv er laget av høyteknologisk stoff, som er designet på en slik måte at den kan tilpasse seg utmerket til individets egenskaper, takket være et fritt justerbart hodebånd. Swiss Air er en maske som passer alle konsepter og fjerner problemene med å beskytte bærere med ansiktshår, noe som er vanlig problem med konvensjonelle halvmasker og engangsapparat.

 

Praktiske funksjoner

 

Swiss Air oppfyller den høyeste standarden på TH3 tilgjengelig for profesjonelle åndedrettsvern. 99,8% av alle skadelige partikler, aerosoler, damper, røyk og til og med virus blir pålitelig filtrert ut av pusteluften.

Den kraftige TH3-filterenheten har en innovativ ultra-flat design, som gjør den lett og behagelig å bære.

Vifteenheten har en automatisk luftstrømkalibreringsfunksjon og leveres med et 14-timers batteri med høy ytelse for en uavbrutt arbeidsdag.

Skulderstammen sørger for en ergonomisk vektfordeling av det lette filtersystemet.

Når du bruker det valgfrie sentrale kontrollpanelet - sikkert plassert på brystdelen av skulderstroppen, har du alltid alle funksjoner under kontroll. Oversikt over filterforurensning, batteriladingsstatus, trinnløs luftstrømkontroll og av/på-bryter samt høyde- og temperaturkompensasjon.

 

For mer informasjon se: www.eiva-safex.no

Kilde: EIVA-SAFEX

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094