23948sdkhjf

Fastems lanserer programvareoppdatering

Oppdateringer av Gantry Tool Storage and Manufacturing Management Software fra Fastems forbedrer deling av skjæreverktøy, effektivitet, ergonomi og brukeropplevelse.

 

Nye utgivelser av Gantry Tool Storage (GTS) -systemet og Manufacturing Management Software (MMS) fra Fastems er utviklet for å øke produksjonseffektiviteten betydelig, forbedre ergonomien og forbedre den generelle brukeropplevelsen. Når det brukes i et Fastems Flexible Manufacturing System (FMS), kan GTS-systemet og MMS oppnå maskinutnyttelsesnivåer over 95 prosent.

 

Deling av skjæreverktøy

I GTS-systemet gir pick-and-place og kjørende portalroboter tilgang til sentralisert lagring av opptil 4000 skjæreverktøy og utfører verktøylevering akkurat i tide til individuelle maskiner. MMS-programvare kommanderer automatisk endring av skjæreverktøy basert på spesifikke NC-programplanleggingskrav og sanntids levetidstatus til skjæreverktøyet.

GTS-systemet gjør det mulig å dele skjæreverktøy mellom flere maskiner, minimere redundans og eliminere behovet for å reservere et skjæreverktøy for en enkelt maskin. Dette genererer kostnadsbesparelser på skjæreverktøyet og minimerer operatørens interaksjon med endringer i skjæreverktøyet, reduserer arbeidskostnadene og eliminerer belastningsfeil på verktøyet. Deling av skjæreverktøy tillater også reduksjon i størrelsen på maskinverktøymagasiner. Når du implementerer GTS-systemet, resulterer det nye modulære designet i kortere levering-, installasjons- og igangkjøringstider, samt maskinkostnadsfordeler.

Forbedringer av MMS-programvaren inkluderer et mer ergonomisk grensesnitt og forbedret brukeropplevelse, raskere skjæreverktøy informasjonssøkfunksjoner, forbedret visning av NC-programmer og oppgradert respons i tilfelle uventede maskinstopp.

 

Økt effektivitet og kvalitet

Samlet sett forenkler Fastems verktøy for styring av skjæreverktøy forhåndsoppsett av skjæreverktøy, eliminerer skrap og maskinkrasj på grunn av feil på skjæreverktøyet, muliggjør deling av skjæreverktøy og eliminerer maskinering og konsoliderer oppsett av skjæreverktøy. Fordelene realiseres i både initialinvestering og løpende avkastning. Fastems automatiseringsutstyr for skjæreverktøy og programvare kan installeres i faser, hvor hvert trinn vokser i kapasitet og funksjonalitet.

For å introdusere GTS- og MMS-forbedringer fullt ut, vil Fastems presentere et virtuelt seminar "Productivity Beyond Machine Tending" 4. november 2020, med omfattende detaljer om systemenes funksjoner og evner, samtidig som det gir nyttig innsikt i styringsverktøyadministrasjon generelt. Her avsløres måter å redusere ventetiden, eliminere lastefeil, maksimere sikkerheten til skjæreverktøyet og håndtere ergonomiske hensyn. Seminarprogrammet inkluderer også nyttige presentasjoner og spørsmål og svar på hvordan fleksibel automatisering og intelligent produksjonsplanleggingsprogramvare kan øke effektiviteten og kvaliteten på fabrikkgulv i alle størrelser.

 

For mer informasjon se: www.fastems.com

Kilde: Fastems

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078