23948sdkhjf

Visti Unlimited inviterer til suksess

Robotinvestoren Thomas Visti samler Danmarks mest driftige gründere og andre aktører. Med støtte fra teknologigiganten Teradyne realiserer det suksessrike robotikonet Thomas Visti en ny drøm midt i Danmark, der godt over 100 gründere vil legge til rette for utvikling og internasjonal vekst.

 

De første gründerne har allerede flyttet inn hos Visti Unlimited i Odense, hvor de har enkel tilgang til strategiske råd fra Visti om å bygge globale høyvekstbedrifter fra bunnen av og selge dem for milliarder.

 

Vil bidra til suksess

Thomas Visti, nøkkelfiguren bak to av Danmarks største robotsuksesser, MiR og Universal Robots, åpnet et unikt kontorfellesskap i Odense, Visti Unlimited, for innovative, målorienterte gründere og vekstorienterte bedriftseiere. Det staselige «kontoret» på 32.000 kvadratmeter ligger i Odense sentrum på Helgavej 26.

- Drømmen min er å skape et kult samfunn for mange lidenskapelige, ambisiøse og driftige mennesker som er på vei til å oppnå sine egne drømmer. Jeg tror at min erfaring, kunnskap og ferdigheter vil hjelpe andre på deres vei til suksess. Det er heller ingen hemmelighet at jeg selvfølgelig holder øynene og ørene åpne for interessante nye investeringer, sier Thomas Visti, eier og styreleder i Visti Unlimited.

 

Utvider samarbeidet med Visti

I tillegg kunngjorde Visti Unlimited en samarbeidsavtale med Teradyne, eieren av MiR og Universal Robots, og global leder innen samarbeidende roboter med $ 2,3B i salg i 2019. Teradyne President og administrerende direktør Mark Jagiela bemerket:

- Universal Robots og MiR har gitt Teradyne innsikt i de unike automatiseringsmulighetene i Odense-samfunnet. Mens vi fortsetter å øke investeringene i MiR og UR, er vi også glade for å utvide samarbeidet med Thomas Visti gjennom Visti Unlimited for å styrke forbindelsen til det livlige fellesskapet av teknologigründere i Danmark.

 

Internasjonal deltakelse

Sommeren 2020 valgte Thomas Visti å gå ut av MiR, Danmarks raskest voksende robotfirma, hvor han hadde vært administrerende direktør siden 2014. Nå ser han frem til å bruke mer tid i selskapene han har investert i. Med eiendomskjøpet på Helgavej 26 i Odense, er det rom for å samle noen av disse porteføljeselskapene, inkludert Unicontrol, som nå holder til hos Visti Unlimited. Eiendommen har plass til rundt 100 bedrifter.

Anne Mejdal er administrerende direktør i det nye næringslivet. Som forretningsutvikler har hun tidligere ledet digital forretningsutvikling i Jysk Fynske Medier, kommersiell president i reklamebransjen, og sist eid sitt eget konsulentfirma. Sammen med Visti vil hun tilby strategisk rådgivning og vil være ansvarlig for å tiltrekke de rette selskapene til stedet. Sammen skal de også bygge hvert sitt profesjonelle nettverk for å skape optimale muligheter for nettverk og samarbeid.

- Det er mange spennende oppstartbedrifter i Danmark, og det er en drøm å bidra til å bringe noen av dem sammen. Vi har en stor og attraktiv plass, nær sentrum og likevel nær motorveien. Og vi kan love noen fasiliteter som er litt utenom det vanlige. Det viktigste er at det er god energi, så det blir et sted for folk som ønsker å støtte hverandre. Å være et oppstart eller et mer etablert selskap avgjør ikke om man kan bli en del av Vi tror at begge typer selskaper kan gi hverandre noe, uttaler Anne Mejdal.

 

Visti Unlimited er åpen for driftige aktører fra hele verden, også fra Norge. For mer informasjon se: www.vistiunlimited.com

Kilde: Visti Unlimited

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079