23948sdkhjf

Fire gode grunner for automatisering

Bergsli Metallmaskiner er på tilbudsfronten hva råd til automatisering angår. Nedenfor kan du lese om de fire gode grunnene til å automatisere maskinforhandleren fremmer.

 

- Alle verktøymaskiner og lagerautomater kan automatiseres og utstyres for ubemannet produksjon. Robot kommuniserer med maskin og cellene kan kjøre ubemannet så lenge det er tilgjengelig verktøy i magasin eller nok emner i lagerautomaten, forteller Snorre Solbakken, daglig leder hos Bergsli Metallmaskiner AS.

 

Fire gode grunner til automatisering

 

1) Lav produksjonskostnad

Det konstante presset om å øke produktiviteten for å holde seg konkurransedyktig i markedet kan føre til høye kostnader. Ved bruk av automatisering kan bedrifter ikke bare gjøre produksjonen fleksibel, men også redusere driftskostnadene.

 

 2) Økt produktivitet og kvalitet

Ved bruk av samarbeidende roboter får bedriften økt produktivitet med samme antall ansatte. Samtidig får de ansatte mer spennende og interessante jobber. Begge deler er viktige når industrien kjemper for å tiltrekke og holde på kvalifiserte medarbeidere

Ved robotisering kan en ansatt holde i gang tre til fire maskiner uten stress. Man unngår ensformig manuelt arbeid ved å «robotisere» større serier, slik at medarbeiderne kan arbeide parallelt med kortere serier og få større variasjon i arbeidet.

En samarbeidene robot er spesielt utformet for å jobbe sammen med arbeidsstyrken, noe som letter arbeidsbelastningen ved at roboten utfører de tunge manuelle oppgavene og lar arbeidsstyrken bruke tid på det som er viktigst – kvalitet.

 

3) Skadekontroll 

Mennesket kan gjøre feil under press, men automatisering kan forhindre alvorlige skader på råvarer og sluttprodukter, i tillegg til å garantere sikkerheten på arbeidsplassen.

 

4) Pålitelighet

Når oppgaven utføres automatisk, utføres den uten feil og sørger for smart håndtering av operasjoner.

 

- Den perfekte løsningen for automatisering kan være ganske individuell for hver av våre kunder. Vi bruker robotarmer fra Omron robots, ABB-roboter eller Güdel portal-ladere. Det er bare å ta kontakt så gir vi de beste råd, inviterer Snorre Solbakken.

 

For mer informasjon se: www.bergsli.no

Kilde: Bergsli Metallmaskiner

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047