23948sdkhjf

Nor-Swiss lanserer Xebec Technology for grading og polering

AS Nor-Swiss er en totalleverandør av forbruksartikler, verktøy og avansert utstyr til norsk industri. Nå lanserer selskapet japansk teknologi for grading og polering.

 

- Xebec Technology er trolig best i verden innenfor sitt nisjefelt og produktene passer perfekt inn i vår produktportefølje. De presenterer en revolusjon innen grading og polering, og samtlige av våre kunder vil kunne finne et eller flere Xebec produkter som vil forenkle deres grade- og poleringsprosesser, uttaler Bent Muggerud, daglig leder hos Nor-Swiss AS.

 

Få begrensninger

Børster med keramiske fibre, patenterte ballnose gradefreser og slipestifter i små diametere på skaft fra den japanske produsenten minimerer tidsforbruk til grading og polering som en tilleggsoperasjon. Det aller meste kan gjøres ferdig i en CNC-maskin eller robot og gir, ifølge leverandøren, en optimal finish.

Xebec Technology leverer produkter for grading og polering av et utall applikasjoner som overflater, alle mulige spor, gjenger, boringer, og gir også perfekt resultat i hull med kryssende boringer.

- Produktene fra Xebec Technology har svært få begrensinger med tanke på materialtype. Børstene finnes i ulike farger som definerer hardhet og slitestyrke. De leveres i et stort utvalg i diametere og lengder. Vi bygger opp et lager i Oslo, forteller Muggerud.

 

Sparer tid og penger

Xebec Technology har en liten, stillegående og betjeningsvennlig elmotor med trinnløs hastighetsregulering opp til 30000 O/min som har blitt svært populær.

- Denne har vist seg veldig raskt å bli en favoritt for operatørene der hvor manuell grading ikke er til å unngå. Enheten er i tillegg rimelig sammenlignet med konkurrerende enheter. Xebec Technologys produkter bør ha et stort potensial for å treffe helt perfekt hos majoriteten av våre kunder. Her vil man kunne spare både tid og penger, og tillegg kunne presentere et visuelt sett flottere sluttprodukt for sine kunder, avslutter Bent Muggerud med entusiasme.

 

AS Nor-Swiss er importør og Xebec markedsføres av hele Ege-Gruppen i Norge.

 

For mer informasjon se: www.norswiss.no og www.xebec-tech.com

Kilde: Nor-Swiss

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109