23948sdkhjf

Sirevåg Mekaniske utvider med Mazak

Veksten hos Sirevåg Mekaniske AS har vert grei og den positive trenden ser ut til å fortsette. De siste to årene har det blitt investert i tre nye Mazak-maskiner. Nå planlegges ytterligere utvidelser.

For to år siden skrev vi om at Sirevåg Mekaniske AS hadde investert i sin første Mazak-maskin, en Integrex i300. Nå, to år senere, står det fire Mazak-maskiner i maskineringsavdelingen.

- Da Maskinregisteret skrev om den første maskinen sto den for seg selv, nå har vi gjort om på mange ting, bygget om og har en egen maskineringshall, forteller Jens Thomas Kleven, prosjektleder hos Sirevåg Mekaniske AS.

Mazak igjen
At valget igjen falt på Mazak og maskinforhandler Ravema forklarer han på enkelt vis.
- Vi driver, i tillegg til et allsidig mekanisk verksted, også flytting og installasjon av maskiner. Det er vel vi som har flyttet flest Mazak-maskiner i landet, så vi samarbeider tett Ravema. Når våre erfaringer med den første maskinen er gode er det naturlig å gå videre med den samme gode oppskriften.
De tre nye maskinene er et vertikalt dreiesenter type VCT-800/30SR med SmoothX CNC-styring, en Quickturn-Compact 300 MYL og en Quickturn 350 MY med SmoothG-styring. Den første Mazak-maskinen, Integrex i300 har SmoothX-styring.
- Vi er godt fornøyd med maskinene og CNC-styringene Smooth fra Mazak. Operatørene er veldig effektive og kan jobbe på hvilken som helst maskin. Nå som vi har firedoblet maskineringskapasiteten på litt over ett år står vi klare til å løse de fleste behov i markedet, sier Kleven.

Maskinforhandler Reidar Kverneland er stolt over tilliten.
- Denne gjengen her på Sirevåg kjenner oss ut og inn, og derfor er jeg spesielt stolt over at de velger oss og Mazak-maskiner, uttaler Kverneland.

«Alt i svart»
Hos Sirevåg Mekaniske her det et tydelig designuttrykk i administrasjonsavdelingen, det går i svart og oransje, ikke ulikt fargene Mazak bruker på sine maskiner.

Skal utvide mer
I tillegg til store ombygginger og forbedret plassutnyttelse i eksisterende bygningsmasse er det klare planer for fremtiden.
- Selv om det er svingninger i markedene har vi stadig vekst. Derfor planlegger vi å utvide med 1300 kvadratmeter i tillegg til de 3500 kvadratmeter vi har i dag. At vi har mange ben å stå på er vår enkle forklaring til hvorfor vi gjør det stabilt godt, konkluderer Jens Thomas Kleven.

For mer informasjon se: www.sirevaagmekaniske.no og www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094