23948sdkhjf

Steelwork øker kapasiteten

Hos Steelwork BM på Bryne er det stor aktivitet og de seks ansatte sliter med å holde tritt med de mange ordre som kommer inn. Derfor bestemte de seg for å øke kapasiteten med å investere i en ny Mazak Quick Turn 350MY.

 

Maskinering & Sveiseservice AS skiftet i 2022 navn til Steelwork. Bedriften er en komplett leverandør som ivaretar hele prosessen fra bearbeiding av råvare til ferdig produkt. Steelwork består i dag av selskapene Steelwork AS, Steelwork BM og Steelwork Tau.

Steelwork BM holder til i Vardheivegen 58C på Bryne. Her får kundene hjelp med alt fra enkle deler til serieproduksjon av kompliserte detaljer.

 

Øker kapasiteten

Det er hektisk i verkstedet når Maskinregisteret er på besøk.

- Vi har fint driv nå så da var det på sin plass å øke kapasiteten med en ny maskin. Vi valgte Mazak Quick Turn 350MY fordi vi kjenner maskintypen fra før og har god erfaring, forteller Morten Edland, produksjonsleder hos Steelwork BM.

 

Stort fortrinn

Han mener noe av årsaken til at det er spesielt mye å gjøre nå om dagen ikke bare kommer av det hektiske markedet innenfor oljeindustrien.

- For vår del er det kanskje halvparten av det vi produserer som stammer fra oljeindustrien, og så har vi en stor fast kunde innen annen industri, men vi nyter nå svært godt av å være en del av Steelwork-gruppen. Derfor kan vi tilby så mye mer enn kun maskinering. Vi kan faktisk tilby nær sagt hvilken som helst metallbearbeidingsform, og det gir oss et stort fortrinn, konkluderer Morten Edland.

 

For mer informasjon se: www.steelwork.no og www.ravema.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157