23948sdkhjf

Konferanse for grønt stål, hydrogen og energi

Den 29. til 30. april 2024 holdes den tredje Green Steel, Hydrogen and Energy Conference i Amsterdam, Nederland. Konferansen, som arrangeres av MMSteelClub som er en global forening for aktørene innen stål-, metall- og gruvesektorene.

 

Konferansen tar sikte på å utforske grønt ståls rolle i å nå bærekraftmål og diskutere innovasjoner innen grønn stålproduksjon. Det vil også være fokus på hydrogenteknologier for stålindustrien og vellykket implementering av fornybare energiløsninger i stålproduksjon.

Politisk utvikling og fremtidsutsikter for grønt stål vil bli tatt opp i hovedtaler, mens paneldiskusjoner vil fordype seg i utfordringene og mulighetene innen hydrogenutnyttelse. Energiomstillingsstrategier for stålindustrien vil bli utforsket under interaktive økter.

Konferansen vil gi en plattform for kunnskapsdeling, nettverksbygging og fremvisning av casestudier.

 

Grønt stål - avkarbonisering

Den grønne stålindustrien har som mål å revolusjonere stålproduksjonen ved å redusere dens miljøpåvirkning. Den bruker fornybare energikilder og innovative teknologier for å minimere karbonutslipp og fremme bærekraft.

Denne industrien fokuserer på å erstatte tradisjonelle stålproduksjonsmetoder med renere alternativer, som lysbueovner drevet av fornybar energi og integrering av hydrogen i stålproduksjonsprosessen.

Den vellykkede implementeringen av fornybare energiløsninger i stålproduksjon reduserer ikke bare industriens avhengighet av fossilt brensel, men gir også langsiktige økonomiske fordeler. Green Steel, Hydrogen & Energy-konferansen gir en plattform for kunnskapsdeling og viser fremskritt i den grønne stålindustrien.

 

Hydrogen

Hydrogen er en allsidig og ren energiform som har fått betydelig oppmerksomhet de siste årene. Den kan produseres fra ulike fornybare kilder, som vind- og solkraft, gjennom en prosess som kalles elektrolyse. Hydrogen har potensial til å spille en avgjørende rolle i avkarboniseringsindustrien, inkludert stålindustrien. Den kan brukes som drivstoff for transport, elektrisitetsproduksjon og varmeproduksjon uten å slippe ut skadelige klimagasser. Green Steel, Hydrogen & Energy-konferansen utforsker bruken av hydrogenteknologier i stålindustrien og fremhever potensialet for å oppnå bærekraftig og lavkarbonstålproduksjon.

 

Grønt hydrogen

Betydningen av grønt hydrogen som en ren og allsidig energiform. Produksjonsmetoder og teknologier for grønt hydrogen. Bruksområder og potensielle fordeler med grønt hydrogen i ulike bransjer

 

Grønn energi

Grønne energier refererer til fornybare energikilder som har minimal miljøpåvirkning og bidrar til å redusere karbonutslipp. Disse energikildene inkluderer solenergi, vindkraft, vannkraft, geotermisk energi og biomasse. Grønne energier er avgjørende i overgangen til en bærekraftig og lavkarbon-fremtid, siden de gir rene og rikelige alternativer til fossilt brensel. De spiller en viktig rolle i ulike sektorer, inkludert elektrisitetsproduksjon, transport og industrielle prosesser, for eksempel stålproduksjon. Grønne energier er avgjørende for å nå globale klimamål og sikre en renere og grønnere planet.

 

Derfor delta

På konferansen treffer man teknologisjefer fra de beste stålprodusentene, hydrogen-, energi-, finans-, bil- og teknologileverandører, representanter for integrerte stålverk, valseverk, re-valser, rørprodusenter, eksperter på avkarbonisering og bærekraft og andre forbrukere av teknologi og innovasjon.

Dette arrangementet er en dobbel mulighet for både forretningsvekst og kunnskapsforbedring. Her kan man utvide sitt profesjonelle nettverk med potensielle partnere og kunder, og få innsikt fra over 35 anerkjente foredragsholdere om de siste fremskrittene innen stålproduksjonsteknologi og innovasjon.

MMSteelClub, som arrangør, har laget denne konferansen som et samlingspunkt for alle enheter involvert i grønn stålteknologi, hydrogen og fornybar energi, leverandører og forbrukere. Den ønsker et globalt publikum velkommen, inkludert innovatører og industriaktører fra forskjellige regioner som Nord-Amerika, Europa, MENA, CIS, Latin-Amerika og Asia, som er opptatt av å redusere karbonutslipp.

Konferansen er verdens største begivenhet som dekker grønt stål, dekarbonisering, hydrogen, grønt hydrogen og karbonfangst og -lagring, med talere og deltakere på C-nivå.

 

For mer informasjon se: www.mmsteelclub.com

Kilde: MMSteelClub

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093