23948sdkhjf

Sverdrup Steel med Circle Green rustfritt stål

Med Outokumpu Circle Green rustfritt stål tilgjengelig har Sverdrup Steel tatt neste skritt mot å tilby svært bærekraftige løsninger til sine globale kunder. Sverdrup Steel vil nå levere hele spekteret av Circle Green i betydelige volumer fra sine servicesentre i Norge for raske leveranser.

 

Nå bærekraftmålene!

- Circle Green er verdens mest bærekraftige rustfrie stål. Det har det laveste karbonavtrykket i bransjen, en reduksjon på opptil 92 prosent sammenlignet med det globale gjennomsnittet, sier Steffen Pettersen, salgsdirektør i Sverdrup Steel, og legger til:

- Vårt økte fokus på bærekraft gjenspeiler den økende betydningen av dette temaet på tvers av bransjen. Bærekraftig rustfritt stål har vært en del av vår strategi i mange år, og dette samarbeidet er neste fase for oss mot en bedre morgendag,

Han mener det er gode grunner til å velge Circle Green rustfritt stål.

- Vi er først mot null rustfritt stål med det laveste karbonavtrykket i bransjen. Bli en forløper i din bransje ved å velge Circle Green for ditt neste prosjekt, reduser CO2-avtrykket ditt og nå dine bærekraftmål, oppfordrer Pettersen.

 

Circle Green rustfritt stål tilgjengelig i dag:

EN 1.4404 / UNS S31603 / 316L

Tykkelse 1,50 opp til inkludert 8,00 mm

Tilgjengelig i størrelse 1500 x 3000 mm

NORSOK M-630 – MDS S15 sertifisert

 

For mer informasjon se: www.sverdrupsteel.com

Kilde: Sverdrup Steel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078