23948sdkhjf

Amada åpner globalt innovasjonssenter

Amada åpnet nylig “Amada Global Innovation Center” (AGIC) ved selskapets hovedkontor i Isehara, Japan.

 

Basert på konseptet om å være et “sted for å skape framtiden innen metallbearbeiding i fellesskap” ble AGIC nylig etablert for å løse de mange problemene som kunder over hele verden står overfor, inkludert deres behov for “støtte til nye materialer og prosesseringsteknologier”, "forbedring av automatisering og produktivitet” og innovasjon innen produksjon. Det eksisterende “Solution Center” ble totalrenovert for å skape et anlegg med en total gulvflate på cirka 30.000 m2 og toppmoderne funksjoner i det største anlegget i hele verden innenfor bransjen.

 

Skaper innovasjon

AGIC er utstyrt med et mangfold av miljøer og funksjoner. Dette inkluderer Innovation Labo, som er et laboratorieområde spesielt for kunder, og Innovation Site, hvor kundene kan oppleve over 90 modeller av de nyeste maskinene og teknologiproduktene. Denne lokaliteten inkluderer også Engineering Field, som utnytter kunnskapen akkumulert av Amada ved å ta i bruk de nyeste IoT-systemene, og området for å skape fremtidens produksjon med toppmoderne digitalt bildeutstyr og informasjonsenheter. Kunder som bruker AGIC vil jobbe sammen med Amada for å utforske fremtiden innen produksjon, og utnytte anlegget som et sted for å skape innovasjon.

 

Fremtidsrettet produksjon

Produksjonssteder i markedet for metallbearbeiding står overfor de globale trendene med “å arbeide for et samfunn med reduserte karbonutslipp”, “mangel på arbeidskraft og fagarbeidere” og “AI og digital transformasjon (DX) gjennom utvikling innen informasjonsteknologi”, så å adressere disse problemer er en presserende oppgave.

Amada etablerte den nye Innovation Labo på AGIC som det første anlegget innen bransjen for å bidra til å løse disse oppgavene, og vil ta utfordringen med fremtidig prosesseringsteknologi ved å verifisere kundenes produksjon. I ni kundespesifikke rom som alltid er utstyrt med de nyeste løsningene og avansert inspeksjonsutstyr, kan kundene ta opp de ulike problemene de står overfor i sitt eget selskap, ved å samarbeide med det tekniske personalet til Amada for å verifisere prosesseringen og spørsmål, som kvalitetskrav, der og da.

 

Tilgang til ny teknologi

“Innovation Site” har produktområder for metallplater, skjæring og konstruksjon, og presser, men det er ikke bare en konvensjonell utstilling av maskinene. Med konseptet om å gå fra “hva er mulig” til “hvorfor det er mulig”, gjør anlegget det mulig for besøkende å oppleve Amadas elementære og nyeste teknologi, for eksempel for mekanismer og strukturer. Målet er å øke forståelsen og tilfredsheten til kundene ved å gi dem en opplevelse sentrert rundt de tekniske årsakene til hvorfor nøyaktigheten er høyere enn før, og hvorfor prosesseringen er mulig.

 

Mer miljøvennlig

AGIC ble også totalrenovert som et miljøvennlig bygg. Gjennom samarbeid med store totalentreprenører og ulike produsenter i Japan, ble det nyste innen klimaanlegg og belysning installert, energiforbruket ble redusert, og det ble også benyttet fornybar energi, blant annet ved storskala installasjon av solenergi. Som et resultat ble CO2-utslippet halvert sammenlignet med forrige Solution Center.

Som maskinprodusent i det globale markedet for metallbearbeiding, har Amada til hensikt at AGIC skal spille en sentral rolle for sine 15 løsningssentre og tekniske sentre i Japan og utenlands. I tillegg til teknologi som er den første av sitt slag i Japan, vil Amada også samarbeide med baser over hele verden, for å jobbe for å skape fremtidsrettet produksjon og innovasjon, og vil spre denne informasjonen til verden.

 

For mer informasjon se: www.amada.eu/no-no

Kilde: Amada

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11