23948sdkhjf

P. Meidell på Smart Sveis

P. Meidell, med fokus på Demmeler 3D-sveisebord og Demmeler Manipulator, stiller på Smart Sveis konferansen.

- Vi jobbet hardt for å få agenturet på 3D-oppspenningssystemet fra Demmeler og vi koser oss fortsatt når vi får sjansen til å vise frem hvor bra det er. Dette er originalen, og den med klart mest fokus på kvalitet og nøyaktighet, forteller Glenn Paulsen hos P. Meidell AS.

Kvalitet og lønnsomhet


- Mange selskaper lanserer innovasjoner, men bare noen få selskaper lanserer en innovasjon som blir en bransjestandard. Med sine 3D-sveisebord og oppspenningssystemer har Demmeler skapt bransjestandarden alle strekker seg etter, fortsetter Paulsen.
Bordene passer for alt fra spesialiserte småbedrifter til store produksjonsbedrifter, og de er kjent for å være robuste og holdbare.
Videre vil P. Meidell vie Demmeler manipulatoren mye oppmerksomhet på konferansen. Manipulatoren er en slags løfteplattform hvor arbeidsstykker kan bearbeides direkte.
- Fordi den vippbare manipulatoren kan justeres i høyde og vinkel, oppretter man et ergonomisk arbeidsmiljø og dermed unngås helseproblemer for ansatte med denne håndteringsenheten. Dette øker både kvalitet og lønnsomhet, forklarer Paulsen videre.

Skjæring og avgrading


Hos P. Meidell er de veldig stolte over å kunne levere Demmeler i Norge, bidra til oppgradering og å øke lønnsomheten for sveiseindustrien i Norge.
- Behovet hos kunden melder seg så fort de driver med sveising, om det er en gang i uka eller tre skift så vil det uansett være en forbedring. Alt går raskere og blir riktig med en gang, sier Paulsen, og legger til:
- Jeg synes det er veldig givende å levere produkter hvor kunden så enkelt kan skape økt lønnsomhet per time, og dette er gøy å få vist til publikum. I tillegg til Demmeler vil vi også ha fokus på skjæring og avgrading på Smart Sveis, fortsetter Paulsen.
P. Meidell har hatt en stor vekst innen både skjæring og avgrading. 
- Vi fikk for en stund siden Arild Wangsmo med på laget og vi drar god nytte av Arilds sin ekspertise innen spesielt skjæring, foreller Paulsen.
I fjor installerte P. Meidell fem lasermaskiner, og det skal installeres flere utover våren i 2023. I tillegg til disse maskinene har maskinforhandleren solgt og installert en rekke plasmamaskiner og vannskjærere.
- Når det gjelder skjæring vil vi prøve å få fortalt om våre laser- og plasmamaskiner fra fortrinnsvis Durma og Loyalmak, samt et nytt spennende agentur på maskiner fra Eckert, samt vannskjæremaskiner fra Kimtech. For avgrading har vi markedsleder Costa med stadig økende salg med hele fem maskiner levert i 2022 og to installert allerede i 2023. Vi gleder oss til Smart Sveis, og vi håper på mange besøkende, avslutter Glenn Paulsen som vil være tilstede under hele konferansen.

Les mer på www.meidell.no

Kilde: P. Meidell

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079